1ο φιλανθρωπικό τσάι Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Παραβόλας (φωτό)

Πρωτοφανής η προσέλευση στο 1ο φιλανθρωπικό τσάι που διοργάνωσε ο Ιερός  Ναός Αγίου Δημητρίου Παραβόλας στην καφετέρια του κ Γιάννη Δεληγιάννη στην Παραβόλα, σήμερα το απόγευμα προκειμένου να ενισχυθεί το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο και γενικότερα οι φιλανθρωπικές δράσεις του Ιερού Ναού, ώστε στοχευμένα και με αυστηρά κριτήρια να προσφέρει βοήθεια εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη.
Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Εφημέριος του Ιερού Ναού πρωτ. Σπυρίδων Ιωάννου Αρχιερατικός Επιτροπος Παραβολας όπου μίλησε κατάλληλα τόσο για το ρόλο του Φιλοπτώχου Ταμείου στις μέρες μας, όσο και για μελλοντικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν χάριτι Θεού.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ Γιάννη Δεληγιάννη για την προσφορά του σε καφέδες και τσάι αλλά και για την παραχώρηση του χώρου της καφετέριας, όπως επίσης και στον φούρνο του κ Νίκου Παναγιωτόπουλου και την Ρούλα Παναγιωτοπούλου για την δωρεά τους και όλους όσους προσήλθαν στην πρόσκληση μας και ενίσχυσαν με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια που καταβάλλει ο Ιερός Ναός Τυχερή της Βασιλόπιτας ήταν η κα Γιάννα Παπαθανάση όπου κέρδισε το φλουρί και έλαβε από τον Ιερό Ναό  ως ευλογία μια εικόνα αγιογραφημένη με τον Ιησού Χριστό και ένα διακοσμητικό για το σπίτι της.

Ευχαριστούμε πολύ τον Αντιδήμαρχο Αγρινίου κ Σωτήρη Κολοβό για την παρουσία του και όλο τον κόσμο για την προσέλευσή του.

Please follow and like us: