Όπου δεν πίπτει η λογική και η παιδεία, πίπτει ο νόμος. . .(φωτό)

H έλλειψη σεβασμού σε όλους τους συνανθρώπους μας ΑμεΑ είναι ευδιάκριτη καθημερινά από όλους μας σε κάθε σημείο της πόλης .

Πολλές φορές μάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι και προκλητική.

Πόσες φορές δεν αφήσαμε κάποιο όχημα μπροστά από κάποια ράμπα ΑμεΑ πεζοδρομίου; Για ελάχιστα λεπτά έως και μισή μέρα χωρίς καν να καταλάβουμε τι εμποδίζουμε.

Δεν κλείσαμε ένα πέρασμα, ένα πεζοδρόμιο με κάποιον άλλον τρόπο;

Ούτε η πρόσφατη σηματοδότηση στο οδόστρωμα θέσεων ΑΜΕΑ δεν μας συνέτισε.

Καλό θα ήταν πλέον να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα πως θα βρίσκουμε ροζ χαρτάκια και δεν θα βρίσκουμε τις πινακίδες στα οχήματά μας όταν δεν θα σεβόμαστε τους συμπολίτες μας.

Οι νόμοι υπάρχουν για να τηρούνται, η ανοχή έχει και τα όριά της και όπως φαίνεται οι μεν πρώτοι άρχισαν να τηρούνται και η δε δεύτερη έφτασε στα όρια και τα ξεπέρασε.

Οι πολίτες λοιπόν του Αγρινίου θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πως η όποια παρανομία ή απροσεξία και σε αυτό το κομμάτι θα έχει τις ανάλογες συνέπειες.

Ήδη έχει ξεκινήσει όπως ενημερώθηκε το agrinioreport.com η καταγραφή παραβάσεων τόσο στο κέντρο όσο και ευρύτερα στην πόλη του Αγρινίου και με αυτή την αφορμή γίνεται και αυτή η ενημέρωση.

Οι καιροί είναι δύσκολοι για να μπαίνει τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη, οπότε ας είμαστε πιο προσεκτικοί, πιο υπεύθυνοι και πιο άνθρωποι για τον συνάνθρωπο έστω και με τον φόβο του προστίμου.