Χριστίνα Σταρακά: «Καθημερινότητα, υποδομές και περισσότεροι κοινόχρηστοι χώροι οι στόχοι μας για τον Άγιο Κωνσταντίνο»

Τον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου επισκέφθηκε την Τρίτη 30 Απριλίου η υποψήφια δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά.

Συνοδευόμενη από υποψηφίους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» περιόδευσε στις γειτονιές της Κοινότητας έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες για τα θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα, την τοπική οικονομία και τις υποδομές της περιοχής.

Από τις επαφές με τους πολίτες αναδείχθηκαν θέματα που αφορούν στην ύδρευση, με την παλαιότητα του δικτύου και τις συχνές διακοπές νερού. Αναφέρθηκαν  δυσλειτουργίες στην καθημερινότητα και στις υπηρεσίες του δήμου στον Άγιο Κωνσταντίνο καθώς και η αναγκαιότητα κατασκευής κοινόχρηστων χώρων.

«Η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν έδωσε την απαραίτητη προσοχή στις Κοινότητες του δήμου Αγρινίου και δεν είχε καμία στόχευση τα τελευταία πέντε χρόνια σε πολιτικές που θα βελτίωναν την ζωή των πολιτών εκτός του κέντρου. Βασικές υποδομές βάλτωσαν, καινούριες ιδέες δεν υπήρξαν, κανένας σχεδιασμός δεν έγινε ώστε να υπάρξει η παραμικρή προοπτική. Αποτέλεσμα ήταν η συρρίκνωση της εμπορικής δραστηριότητας σε Κοινότητες σαν τον Άγιο Κωνσταντίνο που κανονικά θα έπρεπε να σφύζουν από ζωή», επεσήμανε η Χριστίνα Σταρακά.

Η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου υπενθύμισε ότι το πρόγραμμα του Συνδυασμού της είναι αποτέλεσμα συμμετοχικής διαδικασίας που λαμβάνει υπόψη  όλες τις τοπικές παραμέτρους και μπορεί να δραστηριοποιήσει όλες τις υγιείς δυνάμεις που θα αλλάξουν την πορεία του Αγρινίου σε όλο το εύρος του.

«Η νέα δημοτική αρχή θα αντιμετωπίσει τον Άγιο Κωνσταντίνο ως ενιαίο πολεοδομικό συγκρότημα με την πόλη του Αγρινίου, με την δημιουργία νέων υποδομών, νέων κοινόχρηστων χώρων και με έμφαση στην βελτίωση των υπηρεσιών και τις καθημερινότητας των πολιτών. Η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του δήμου Αγρινίου αποτελεί βασική αρχή και δέσμευσή μας», τόνισε η Χριστίνα Σταρακά.

Τέλος, η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πολύπλευρη δράση των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Αγίου Κωνσταντίνου, οι οποίοι έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην τοπική κοινωνία, δεσμευόμενη ότι θα επιδιώξει συνέργειες μαζί τους παρέχοντας την μέγιστη δυνατή υλική και ηθική υποστήριξη.