Τύπος ξέχασε που είχε παρκάρει το 1997, ξαναβρήκε το αυτοκίνητό του προχθές

Ήταν 1997 όταν ένας άντρας στο κέντρο της Φρανκφούρτης επισκέφθηκε αστυνομικό τμήμα, για να δηλώσει την κλοπή του αυτοκινήτου του.

21 χρόνια αργότερα, οι αρχές της πόλης εντόπισαν το όχημά του.

Μόνο που ανακάλυψαν πως αυτό δεν είχε κλαπεί αλλά ο κάτοχός του ξέχασε που είχε παρκάρει και υπέθεσε ότι του το έκλεψαν.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στο γκαράζ ενός παλαιού βιομηχανικού κτιρίου που επρόκειτο να κατεδαφιστεί, γι’ αυτό και οι αρχές αναζήτησαν τον κάτοχό του ώστε να το μετακινήσει από εκεί.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Augsberger Allgemein, ο 76χρονος πλέον άντρας οδηγήθηκε μαζί με την κόρη του από τους αστυνομικούς στο συγκεκριμένο μέρος. Δυστυχώς, το αμάξι δεν είναι πλέον λειτουργικό και θα πρέπει να πάει για παλιοσίδερα.

Η συγκεκριμένη ιστορία θυμίζει μια παρόμοια που είχε συμβεί πριν μερικά χρόνια στο Μόναχο, όταν ένας τύπος είχε γίνει τύφλα από τις μπύρες και έψαχνε για δύο ολόκληρα χρόνια να βρει που είχε παρκάρει. Το αυτοκίνητό του εντόπισε τελικά η αστυνομία, σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από το σημείο που ο ίδιος νόμισε ότι είχε παρκάρει. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου υπήρχαν ακόμη €40.000 μετρητά καθώς και δύο laptop του ίδιου.

 

Askmen.gr