Σωρεία συλλήψεων σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση-Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων-Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας
ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης (14) μηνών, για απόπειρα κλοπής από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δυο αναδιπλούμενα μαχαίρια.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας
Αγρινίου, της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου και της ειδικής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Ακαρνανίας, τρία άτομα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν αυτοκίνητα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής

•       (30) ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν κατείχε την απαιτούμενη
ιατρική συνταγή
•       μικροποσότητα κάνναβης,
•       (1) μεταλλικός τρίφτης,
•       (1) αποξηραμένος κορμός κάνναβης και
•       Εγκατάσταση σε ντουλάπα, που περιελάμβανε μετρητή αλκαλικότητας, μετασχηματιστή, ανεμιστήρες και λαμπτήρες για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης.