Συλλαλητήριο-Στα ύψη το θερμόμετρο για την κατάσταση της Δημόσιας Υγείας σήμερα στο Αγρίνιο(φωτό-βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου το προγραμματισμένο συλλαλητήριο για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο της υγείας και υπολειτουργούν οι δομές της στον Νομό Αιτ/νίας (Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου). Το συλλαλητήριο  διοργάνωσαν η ΕΙΝΑΑ, το Ε.Κ.Α, με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, συλλόγων και πολιτών και έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. 

Το παρόν έδωσε και η Δημοτική Αρχή καθώς και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ενώ από πλευράς Βουλευτών παρόν ήταν ο Γ. Βαρεμένος και ο πρώην Βουλευτής Ν. Μωραΐτης.

Το σημερινό συλλαλητήριο που ολοκληρώθηκε περίπου στις 22:00, ήταν η πρώτη γεύση μιας σειράς κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν δηλώνοντας πως τα προβλήματα και οι ελλείψεις στα Νοσοκομεία είναι τεράστια/ες και οι ζωές των πολιτών παίζονται κορώνα γράμματα χάρη στην αντοχή του προσωπικού του Νοσοκομείου. Διεκδικώντας πλέον σθεναρά και συστηματικά το αυτονόητο, την δωρεάν δημόσια υγεία, οι πολίτες αυτής της περιοχής σήμερα αν και στην καρδιά του καλοκαιριού έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Δείτε τους χαιρετισμούς και την κεντρική ομιλία καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ: