Σταύρος Καραγκούνης: Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Αιτωλοακαρνανία

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας διοργάνωσε με επιτυχία την ετήσια εκδήλωση της για το τοπικό ποδόσφαιρο.

Στη καθιερωμένη πλέον γιορτή, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σωματείων, αριστούχων μαθητών, απονομές επάθλων. Στην εκδήλωση-γιορτή παρευρέθηκε ο Σταύρος Καραγκούνης και είχε την τιμή να βραβεύσει αριστούχους μαθητές.

Στο σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε την σημασία των ερασιτεχνικών σωματείων τα οποία αποτελούν ασπίδα για το ποδόσφαιρό μας.

Αναφορικά με την χθεσινή εκδήλωση αναφέρει: «είχα την τιμή να βραβεύσω μαθητές, νέα παιδιά που ξεχώρισαν, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας στο Emileon Sports Center.

Ήταν μια πολύ καλή εκδήλωση για το Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο κατά την οποία βραβεύθηκαν όλοι εκείνοι που βάζουν πλάτη προκειμένου να κάνουν τα παιδιά μας να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικά. Σωματεία, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, όλοι εκείνοι που βάζουν το χέρι στην τσέπη τους για να ενισχύσουν αυτό που αγαπάνε.

Βλέποντας τα παιδιά που ήταν στην αίθουσα αλλά και τη βράβευση γυναικείας ομάδας του νομού μας είμαι αισιόδοξος για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Αιτωλοακαρνανία».