Παραιτείται ο Μπόρις Τζόνσον

Αποκαλύψεις από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον παραιτείται, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Mirror, επικαλούμενη μέλη του προσωπικού της Ντάουνινγκ Στριτ.

«Ο Μπόρις Τζόνσον πρόκειται να παραιτηθεί, με το προσωπικό στο Νούμερο 10 να συντάσσει επιστολή παραίτησης καθώς ο νέος υπουργός Παιδείας παραιτείται και η Καγκελάριος του λέει να κάνει το σωστό», γράφει μεταξύ άλλων η Mirror και προσθέτει: «Περισσότεροι από 50 Τόρις έχουν παραιτηθεί από την κυβέρνηση, από υπουργούς του υπουργικού συμβουλίου μέχρι βοηθούς έως μετριοπαθείς, όλοι απαιτώντας την παραίτηση του πρωθυπουργού».

Το ίδιο ανέφερε και δημοσιογράφος του ITV Ανούσκα Αστάνα, σχολιάζοντας πως ήταν αναπόφευκτο και πως τώρα είναι επείγον να σταθεροποιηθεί η τρέχουσα κατάσταση.

 

newsbreak.gr

 

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.