Ολοκληρώνονται οι εργασίες στην Γέφυρα Αχελώου (φωτό)

Κλειστή και σήμερα το πρωί η γέφυρα Αχελώου για την διαγράμμιση του οδοστρώματος καθώς και για έκτακτες επισκευές στον αγωγό ύδρευσης Στρατού και Λεπενούς.

Ένα χρόνιο αίτημα όλων των κατοίκων της περιοχής οι εργασίες που λαμβάνουν χώρα στην γέφυρα Αχελώου, σημείο με αρκετά τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα. 

Ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης στις 30 Απριλίου αμέσως μετά την έναρξη των εργασιών δήλωσε: “Μετά από πολλά χρόνια η γέφυρα του Αχελώου θα αποκτήσει και πάλι τη θέση που της αξίζει, όχι μόνο ως οδική “πύλη” του Αγρινίου, αλλά και ως σύμβολο της περιοχής.
Επί της ουσίας, ένα έργο που ξεκίνησε σαν οδικό μετατρέπεται σε έργο γεφυροποιίας, καθώς η Περιφέρεια, εκτός από την ολική συντήρηση του οδοστρώματος θα ανακοινώσει σύντομα και παρεμβάσεις για τη συντήρηση των κιγκλιδωμάτων, αλλά και τον επαρκή ηλεκτροφωτισμό, κάτι που είναι ζήτημα αισθητικής και ανάδειξης του έργου, αλλά και ουσιαστικής οδικής ασφάλειας για τους πολίτες.
Επισκεφθήκαμε σήμερα τη γέφυρα μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες, Μ. Σαλμά και Θ. Μαυρομμάτη, αλλά και τον Δήμαρχο Αγρινίου, Γ. Παπαναστασίου.
Στην Περιφέρεια είμαστε αποφασισμένοι να βγάλουμε τη Δυτική Ελλάδα από τα… σκοτάδια (εντός ή εκτός εισαγωγικών)!”