Οι Αγρινιώτες απόλαυσαν την ταινία EVIL PRESENCE 2 που δημιούργησαν Αγρινιώτες

Οι Αγρινιώτες πλημμύρισαν το Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 προκειμένου να απολαύουν την προβολή της ταινίας EVIL PRESENCE 2, την οποία δημιούργησαν, οι Αγρινιώτες, Ανδρέας και ο Γιώργος Μπαϊρακτάρης.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου συνεχάρη όλους τους συντελεστές της ταινίας και τόνισε ότι χρέος της Δημοτικής αρχής είναι να στηρίζει όλες τις προσπάθειες των Αγρινιωτών.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου τόνισε ότι είναι χαρά μας μέσα στο στολίδι του Αγρινίου στο Θερινό κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ να φιλοξενούμε την ταινία των αδελφών Μπαϊρακτάρη.

Τα δύο αδέρφια εμφανώς συγκινημένα από το θερμό χειροκρότημα και τη ζεστή συμμετοχή του κόσμου δεν έκρυψαν τη χαρά και τη συγκίνησή τους.

Ευχαρίστησαν με τη σειρά τους το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ.Μαρία Παπαγεωργίου, την υπεύθυνη του κινηματογράφου κ.Χριστίνα Μπαλάσκα αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση και την προβολή της ταινίας. Συγκινητικό ήταν και το «ευχαριστώ» του ενός από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, του κ. Λευτέρη Μπαρλίκα.

Στην προβολή παραβρέθηκαν και οι πρωταγωνιστές οι οποίοι ήταν :

Ανδρέας Μπαϊρακτάρης, Λευτέρης Μπαρλίκας, Γιώργος Μπαϊρακτάρης, Γιάννης Ράπτης, Χρήστος Βασιλογιάννης, Κυριάκος Δελής, Ιφιγένεια Νταβαρίνου, Κατερίνα Καζαντζή, Νίκος Σώζος, Ηλίας Στεφανίδης, Γιώργος Τσίρκας, Χριστίνα Ιωσηφίδου κ.α.