Μπαράζ κλοπών στο Αγρίνιο

Την εβδομάδα που μας πέρασε δεν ήταν λίγα τα περιστατικά κλοπής που έγιναν στο Αγρίνιο.

klopi-kinitouΣυγκεκριμένα την Κυριακή εκλάπη ένα κινητό από μαγαζί εστίασης στο κέντρο της πόλης. Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την απουσία του υπαλλήλου, ο οποίος βρισκόταν στο πάνω όροφο του μαγαζιού και μη μπορώντας να ανοίξει την ταμειακή πήρε το εταιρικό κινητό και εξαφανίστηκε.

Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε «στο τόπο του εγκλήματος» προσπαθώντας να το πουλήσει αφού είχε ξεχάσει προφανώς από πού το πήρε. Εντοπίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας και ειδοποιήθηκε η αστυνομία άλλα το κινητό είχε ήδη πουληθεί για το ποσό των 10 ευρώ! Δεν δόθηκε συνέχεια στη υπόθεση από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού.

Εκτός αυτού και στα Καραπανέικα σημειώθηκαν άλλα δυο κρούσματα κλοπών. Ξημερώματα Τρίτης στις 4.30 άγνωστοι -5 στον αριθμό- που επέβαιναν σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο «άνοιξαν» δυο μαγαζιά, ένα με ρούχα και ένα καφενείο αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα από αυτά.

Σε έξαρση βρίσκονται, λοιπόν, τον τελευταίο καιρό οι κλοπές στην πόλη και συνιστάται η επαγρύπνηση των κατοίκων προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Έρση Βλάχου

Σπουδάστρια Δ. ΙΕΚ Αγρινίου

Τα σχόλια είναι κλειστά.