Με κάλυψη η Άστον Βίλα, νίκη και Over 2.5 η Τσέλσι

Ημέρες Χριστουγέννων και εορτών, όμως η ποδοσφαιρική δράση δε σταματά. Στο «Νησί» σήμερα έχουμε την καθιερωμένη Boxing Day με πλήρης αγωνιστική σε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας, ενώ αγωνιστικές έχουμε τόσο στο Βέλγιο όσο και στην Τουρκία.

boxing-day Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε για τα πάντα γύρω απ’ το στοίχημα, αλλά και να ενημερωθείτε για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το καζίνο στο ίντερνετ.

Νίκη με κάλυψη η Άστον Βίλα

 

Αρχίζουμε τα σημερινά «χριστουγεννιάτικα» προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό προγνωστικό που είναι ο «Άσσος» Draw No Bet της Άστον Βίλα με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ σε απόδοση 1.90. Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να μιλήσουμε για μίνι ανάκαμψη της Άστον Βίλα, με δεδομένα τα ισόπαλα 1-1 στις δύσκολες έδρες των Σαουθάμπτον και Νιούκαστλ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Αυτό που είναι σίγουρο, όμως, είναι ότι οι “βίλανς” παραμένουν στον “πάτο” του πίνακα, αγνοώντας τη νίκη από την πρεμιέρα. Επτά βαθμούς έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι, οι οποίοι “τρέχουν” σερί 0-4-12 στις τελευταίες 16 αγωνιστικές. Η κατάσταση γίνεται… ακόμα χειρότερη αν εξειδικεύσουμε στις εντός έδρας επιδόσεις, με το σχετικό φετινό σερί να είναι στο 0-2-6. Με αυτά τα δεδομένα, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη μία πρόβλεψη για την “αντίδραση” της ομάδας κόντρα στην -επίσης ντεφορμαρισμένη- Γουέστ Χαμ. Ο τεχνικός, Ρεμί Γκαρντ, είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να δει αν θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον αρχηγό Μίκα Ρίτσαρντς.

 

Over 2.5 στο Μίλγουολ – Γουόλσολ

 

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Μίλγουολ – Γουόλσολ από την Α’ Αγγλίας από όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.95. Μετά από έξι σερί ματς χωρίς ήττα, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, η Μίλγουολ δεν τα πάει καθόλου καλά, καθώς έχει τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Οι δύο από αυτές είναι συνεχόμενες, με πιο πρόσφατη εκείνη με 3-0 εντός έδρας από την Τζίλιγχαμ. Τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Over 2,5. Ο Άρτσερ είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει, όπως και ο μόνιμα απών Κρεγκ. Τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Over 2,5.

 

Αν και έκανε μια μικρή κοιλιά με μία ισοπαλία και μία ήττα, η Γουόλσολ επέστρεψε για τα καλά στις επιτυχίες, αφού έχει νικήσει και στα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Στο πιο πρόσφατο από αυτά, νίκησε 2-0 την Πορτ Βέιλ εντός έδρας και έτσι βρίσκεται στο -3 από την Μπέρτον και την κορυφή, έχοντας όμως και ένα ματς λιγότερο. Έξι από τα 7 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει G/G. Οι Μπράντσο και Χένρι είναι αμφίβολοι λόγω τραυματισμών.

 

Κρατάει η Μπέρνλι κόντρα στη Χαλ

 

Μεταφερόμαστε στην Championship όπου η Μπέρνλι φιλοξενείται στη Χαλ και εμείς θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.93. Μετά από έξι αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, η Μπέρνλι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα την προηγούμενη βδομάδα στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Ντάισι κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας με το εμφατικό 4-0 της Τσάρλτον, παραμένοντας στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Άρφιλντ (44’, 53’), Γκρέι (55’) και Βόουκς (78’). Χωρίς νίκη παραμένει η Μπέρνλι στις τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Στις τρεις από αυτές σημειώθηκε no-goal, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Οι Λόουτον και Μάρνεϊ ελπίζουν να διατηρήσουν τη φανέλα βασικού που τους έδωσε στην προηγούμενη αναμέτρηση της ομάδας ο προπονητής τους

 

 

Συνδυαστικό στοίχημα στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

 

Κλείνουμε με τα προγνωστικά από την Αγγλία με το συνδυαστικό στοίχημα στον αγώνα Τσέλσι – Γουότφορντ. Πάμε λοιπόν με τον «Άσσο» και το Over 2.5 σε απόδοση 2.25. Η… εποχή Γκους Χίντινκ ξεκινά και επίσημα στον πάγκο της Τσέλσι στο σημερινό ματς. Ο γνωστός Ολλανδός τεχνικός αναλαμβάνει μία “αποστολή σωτηρίας” ανάλογη με αυτή του 2009, καθώς η αρχική συμφωνία του με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. O Χίντινκ φρόντισε να ξεκαθαρίσει με το… καλημέρα στους φίλους των “μπλε” ότι δεν αποτελεί θαυματοποιό, τονίζοντας ότι “δε θα είναι καθόλου εύκολη η ανάκαμψη της ομάδας”. Φυσικά, μεγάλη μερίδα των οπαδών έχει ταχθεί ανοιχτά με τον αποπεμφθέντα Ζοζέ Μουρίνιο, συμφωνώντας έμμεσα ότι ο Πορτογάλος έπεσε “θύμα σαμποτάζ” από ορισμένους εκ των παικτών. Το γεγονός, δε, ότι η Τσέλσι παρουσιάστηκε αλλαγμένη προς το καλύτερο στο νικηφόρο 3-1 του περασμένου Σαββάτου επί της Σάντερλαντ (στο πρώτο ματς χωρίς τον Μουρίνιο στον πάγκο), έδωσε ακόμα μεγαλύτερη “τροφή” στο παραπάνω σενάριο. Οι Λονδρέζοι έχουν μόνο τη νίκη στο μυαλό ενόψει του σημερινού αγώνα, προκειμένου να διατηρήσουν ή να διευρύνουν το +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Μοναδικός σίγουρος απών ο Ρανταμέλ Φαλκάο, με τον Αζάρ να έχει μοιρασμένες πιθανότητες να προλάβει το ματς. Στο 2-1-5 το σερί στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές, στο 4-1-4 το εντός έδρας σερί στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Δε χάνει η Κορτράικ

 

Από το Βέλγιο έχουμε επιλέξει το 1Χ της Κορτράικ κόντα στην Κλαμπ Μπριζ σε απόδοση 2.05. Αήττητη η Κορτράικ στα τελευταία 8 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, κέρδισε τα 7! Τελευταίο «διπλό» για την Κλαμπ Μπριζ το 2009! Με άσχημο τρόπο κλείνει το 2015 η Κορτράικ, που προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες και κακές εμφανίσεις. Δεν κατάφερε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στη Γάνδη την περασμένη εβδομάδα, ηττήθηκε 3-0 και υπέστη τέταρτη διαδοχική ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, στις δύο τελευταίες εκ των οποίων δε βρήκε καν δίχτυα. Τρεις οι ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχουν αφήσει τους γηπεδούχους στους 25 πόντους και στην 8η θέση, στο -3 απ’ την εξάδα. Σήμερα υποδέχονται την Κλαμπ Μπριζ και θέλουν να διευρύνουν τη θετική παράδοση των τελευταίων ετών, επιστρέφοντας στα επιτυχή αποτελέσματα. Η Κορτράικ αποτελεί μια απ’ τις πιο σκληροτράχηλες εντός έδρας ομάδες της κατηγορίας, μετράει ρεκόρ 5-4-1 με γκολ 11-6.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.