Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα στο Μεσολόγγι “ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ”

Ως “Γλυκιά Οικογένεια” νοιώθουμε τόσο περήφανα και όμορφα για την επιτυχή έκβαση της επιστημονικής μας ημερίδας “ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ” που έλαβε χώρα στο Μεσολόγγι στις 08/02/2020, στο Ιστορικό Μουσείο “Διέξοδος”, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου και της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων – Σωματείων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη).

Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα και μας έδωσε τεράστια ικανοποίηση να συνεχίσουμε τον αγώνα για ενημέρωση και εκπαίδευση στον διαβήτη.

Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ στους προσκεκλημένους εξαιρετικούς επιστήμονες – ομιλητές για την τόσο σημαντική γνώση που μας μετέδωσαν  και συγκεκριμένα τους:

Καραμαγκιώλης Σπύρος – Eιδικός Παθολόγος Διαβητολόγος «Συνήθεις επιπλοκές του Διαβήτη και πρακτικοί τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης»

Περπερίδη Μαρία – Διαιτολόγος – Διαιτολόγος  «Διατροφική πρόληψη και αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη»

Διαμαντόπουλος Χρήστος  – Οδοντίατρος – Περιοδοντολόγος  «Περιοδοντίτιδα και Σακχαρώδης Διαβήτης. Μια αμφίδρομη σχέση»

Dr Δημητρίου Αθανασία  – Ψυχολόγος – Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – ΟΚΑΝΑ «Ιχνογραφώντας κύκλους με έναν διαβήτη».

Ακόμη να ευχαριστήσουμε για την παρουσία του και την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί στην εκδήλωση μας ο κος Άρης Τριβλής, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου και του Ερυθρού Σταυρού Μεσολογγίου, καθώς και τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού Μεσολογγίου.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη ΔΣ της Γλυκιάς Οικογένειας που ο καθένας με τον τρόπο του συνέβαλε στην πραγματοποίηση αυτής της ημερίδας, τον δικό μας Κωνσταντίνο Κασκαούτη για την φωτογραφική κάλυψη της ημερίδας και όλα τα τοπικά ΜΜΕ για την στήριξη τους!!!

Εις το επανειδείν!!! γιατί ο αγώνας για γνώση, ενημέρωση και εκπαίδευση δεν σταματάει ποτέ!!!