Καινούργιο: Επιστολή μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου στον Δήμαρχο Αγρινίου

Με πρωτοβουλία των μαθητών της Β’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καινουργίου και της δασκάλας τους, κας.Δέσποινας Ζιώβα πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση με μέλη του τοπικού Δ.Σ του Καινουργίου,στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Κ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν τα παιδιά να παρουσιάσουν και να συζητήσουν προβλήματα της καθημερινότητας στο χωριό, όπως τα βλέπουν τα παιδικά μάτια.

Σε πολύ καλό κλίμα συζήτησαν για τις αθλητικές υποδομές στο χωριό,για τις παιδικές χαρές,για τα προβλήματα στην μαθητική κοινότητα και άλλα καθημερινά θέματα.
Ο κ.Ευθυμίου και ο κ.Κομποτός άκουσαν όσα είπαν οι μικροί συνομιλητές και τους ενημέρωσαν για τις δρομολογήσεις και τις εξελίξεις.

Στο τέλος της συνάντησης παρέδωσαν ένα φάκελο στον πρόεδρο του Καινουργίου με την παράκληση να τον παραδώσει στον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου ,όπως και έγινε σήμερα το πρωί.

 

Ο κ.Ευθυμίου συγχαίρει τους μαθητές και την δασκάλα τους για αυτήν την αξιόλογη πρωτοβουλία ,που δείχνει ότι τα παιδιά προβληματίζονται με τα καθημερινά θέματα στο χωριού και  “ανησυχούν”ως ενεργοί πολίτες, μέσα από τον δικό τους τρόπο αντίληψης.

 

Τέλος ευχαριστεί τους μαθητές που παρουσίασαν με διαφορετικό τρόπο “τον παιδικό και αθώο” τα προβλήματα της καθημερινότητας και τα αιτήματά τους.

 

kainourgiopressblogspot.com