Ηράκλειο Κρήτης: Γνωστός λογιστής πατέρας δύο παιδιών “έφυγε” ενώ κοιμόταν

Γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία του Ηρακλείου, δραστήριος και χαμογελαστός ο Γ. Χ. , αφήνει πίσω τη σύζυγο και τους δυο γιους του

Σοκ στην κοινωνία του Ηρακλείου αλλά και στην οικογένεια της εφημερίδας “ΠΑΤΡΙΣ” από τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού λογιστή κα συνεργάτης του ιστορικού μέσου ενημέρωσης Γιάννη Χαμαλάκη, ο οποίος εξέπνευσε ενώ κοιμόταν.

Ο 51χρονος άνδρας, πατέρας δύο μικρών παιδιών ήταν γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία του Ηρακλείου, δραστήριος, χαμογελαστός, και πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει τους συναδέλφους του.

Υπήρξε ποδοσφαιριστής, με το σωματείο της “Μινωικής” να τον αποχαιρετά.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Απέραντη θλίψη επικρατεί στις τάξεις της Μινωικής, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Χαμαλάκης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του σωματίου και γιος του Βαγγέλη Χαμαλάκη που έχει προσφέρει τα μέγιστα στο σωματείο από όλα τα πόστα.

Ο εκλιπών, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του αλλά και το σωματείο, με την Μινωική με ανακοίνωση της να στέλνει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια Χαμαλάκη, Η ώρα της κηδείας θα γίνει γνωστή στο επόμενο διάστημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. της Μινωικής και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζει τη θλίψη του και στέλνει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Βαγγέλη Χαμαλάκη για τον θάνατο του γιου του Γιάννη, με τους δύο να έχουν προσφέρει τα πάντα στην ομάδα μας. Καλό ταξίδι…».

Συλλυπητήρια από την ΕΦΕΕΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ε.Ε.Η. μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του  συναδέλφου  Χαμαλάκη Ιωάννη  που  έφυγε τόσο   απροσδόκητα και άδικα  από τη ζωή, συνήλθε  εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα  τα παρακάτω:

  • Να συλλυπηθεί την σύζυγο και τα παιδιά του.
  • Να διατεθεί στη μνήμη του, το ποσό των 50 ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό.
  • Να σταλεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο για δημοσίευση.

 

cretalive.gr

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.