Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συνδέσμου Αποστράτων πρώην Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Αχαΐας στη Γ. Περιφ. Αστυνομική Δ/νση Δ. Ελλάδας

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συνδέσμου Αποστράτων πρώην Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Αχαΐας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας.

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν σήμερα (6-8-2019) το πρωί, ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος ΒΟΡΓΙΑΣ και τα μέλη του Συνδέσμου  Αποστράτων πρώην Χωροφυλακής και Ελληνικής
Αστυνομίας Αχαΐας, Ανδρέας ΚΟΝΤΟΝΗΣ και Κωνσταντίνος ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ.


Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων ευχήθηκαν στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας καλή δύναμη στο πολύπλευρο έργο που έχει αναλάβει, δηλώνοντας αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.

Από την πλευρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων, επισημαίνοντας την υψηλού επιπέδου συνεργασία που έχουν αναπτύξει οι εν ενεργεία με τους εν αποστρατεία συναδέλφους.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου  Αποστράτων πρώην Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Αχαΐας, επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, όπου τους υποδέχτηκε ο νέος Διευθυντής της
Ταξίαρχος Γεώργιος ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.