Δε χάνει στο ντέρμπι η Ομόνοια

Δευτέρα σήμερα, το πρόγραμμα προσφέρει σαφώς λιγότερες επιλογές σε σχέση με το Σαββατοκύριακο και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε δύο παιχνίδια, ένα από την Κύπρο και ένα από την Πορτογαλία.

betaradesΠαράλληλα, πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε προβλέψεις για μία σειρά αθλημάτων, πέρα από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, όπως προγνωστικά για στοίχημα τένις, βόλεϊ, χάντμπολ και χόκεϊ.

Παίρνει αποτέλεσμα η Ομόνοια

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος, Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ, στο οποίο θα πάμε με το «1Χ» σε απόδοση 2.11. Η τυπικά γηπεδούχος Ομόνοια έρχεται με σαφές ψυχολογικό μειονέκτημα στο σημερινό ματς, καθώς θα παρουσιαστεί ουσιαστικά ακέφαλη στον πάγκο, μετά το «διαζύγιο» με τον Κώστα Καϊάφα. Το υπηρεσιακό δίδυμο των Ιωακείμ και Σεργίου θα κληθεί να «βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά», ενώ οι επιτελείς του συλλόγου συνεχίζουν τις εντατικές έρευνες για τον αντικαταστάτη του Καϊάφα, με τον Μάρτιν Σκόρζα να «ρίχνει πόρτα» πριν από λίγες ημέρες. Το «τριφύλλι» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση του πίνακα με 15 βαθμούς, στο… μακρινό -10 από τον «αιώνιο» αντίπαλο. Μπορεί η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την ΑΕΚ Λάρνακας να ήταν η παρθενική στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (3-3-1), όμως η αλλαγή στον πάγκο κρίθηκε αναγκαία, με δεδομένο ότι η ομάδα προβλημάτιζε με τις εμφανίσεις της. Στο 2-3-0 το φετινό εντός έδρας σερί, η Ομόνοια έχει κρατήσει και ανέπαφη εστία στα τρία τελευταία «εντός». Τα δύο από αυτά ήταν τα ισόπαλα 0-0 στα ντέρμπι με Ανόρθωση και Απόλλωνα.

Ο ΑΠΟΕΛ, από την πλευρά του, δίνει το σημερινό ντέρμπι στον απόηχο των όσων συνέβησαν στην Τρίπολη. Οι πολυπληθείς φίλοι των «πορτοκαλί» δεν αρκέστηκαν στη στήριξη της ομάδας με φωνή, αλλά αντίθετα αποφάσισαν να επιδοθούν στη ρίψη πυρσών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας τη διακοπή του αγώνα για 14 λεπτά. Πέρα από το γεγονός ότι η καμπάνα της ΟΥΕΦΑ αναμένεται βαριά (ο ΑΠΟΕΛ είναι υπότροπος), η διοίκηση αποφάσισε να λάβει σκληρά μέτρα, προκειμένου να πατάξει τα φαινόμενα. Το πρώτο από αυτά είναι η ακύρωση των εισιτηρίων που είχαν ήδη αγοραστεί για το σημερινό ματς και η επαναπώληση μόνο σε φίλους της ομάδας που έχουν την κάρτα μέλους. Για να έρθουμε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια πραγματοποιεί… παρέλαση στο φετινό κυπριακό πρωτάθλημα, μετρώντας οκτώ νίκες και μία ισοπαλία στις πρώτες εννιά αγωνιστικές. Σήμερα, βέβαια, έχει μπροστά της ένα μεγάλο ντέρμπι και θεωρούμε ότι η Ομόνοια μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από τον ΑΠΟΕΛ.

Κερδίζει η Μπελενένσες

Δεύτερη και τελευταία πρόταση, ο «Άσσος» σε απόδοση 1.96 στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας, Μπελενένσες – Τοντέλα. Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Μπελενένσες μεσοβδόμαδα για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα μετά το σπουδαίο «διπλό» που σημείωσε στην έδρα της Βασιλείας επικρατώντας με 2-1 το συγκρότημα του Σα Πίντο γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τους Ελβετούς. Στο πρωτάθλημα, τώρα, κατάφερε να αποσπάσει επτά βαθμούς στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε των Μορεϊρένσε (2-0 εντός έδρας) και Ουνιάο Μαδέιρα (1-0 εντός έδρας), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αρούκα (2-2 εκτός έδρας). Παράλληλα γνώρισε την ήττα από τις Πόρτο (4-0 εκτός έδρας) και Μπράγκα (4-0 εκτός έδρας).

Χωρίς νίκη παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Τοντέλα, από την πλευρά της. Μετά τη μοναδική – μέχρι στιγμής – που σημείωσε κόντρα στη Νασιονάλ Μαδέιρα (1-0 εντός έδρας) στις 30 Αυγούστου, το νεοφώτιστο συγκρότημα του Ρουί Μπέντο μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μορεϊρένσε (1-1 εντός έδρας) και Αρούκα (1-1 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα γνώρισε την ήττα από τις Γκιμαράες (1-0 εκτός έδρας), Εστορίλ (1-0 εντός έδρας), Μαρίτιμο (1-0 εκτός έδρας) και Μπενφίκα (4-0 εντός έδρας).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.