Δε χάνει η Σπαρτάκ Μόσχας

Φινάλε του πρώτου γύρου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με το πρόγραμμα του διημέρου να περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις.

Betarades-Prognostika

Ξεκίνημα απόψε με τα ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Νάπολι και Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ, θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά άλλοι τρεις αγώνες. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων να βρείτε τη βαθμολογία Champions League.

Με το 1Χ στη Μόσχα

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Σπαρτάκ Μόσχας – Σεβίλλη, όπου επιλέγουμε το 1Χ σε απόδοση 2.05. Με δύο ισοπαλίες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων η Σπαρτάκ Μόσχας, καθώς μετά το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στη Μάριμπορ, έμεινε στο ίδιο σκορ στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. Σήμερα το παιχνίδι είναι κρίσιμο κόντρα στη Σεβίλλη, η Σπαρτάκ χρειάζεται νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης, επέστρεψε απ’ τη διακοπή με εκτός έδρας επιτυχία επί της Τέρεκ Γκρόζνι (1-2). Πορεύεται αήττητη στα τελευταία 9 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (4-5-0), είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας (2-2-0), ωστόσο σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει μια απ’ τις πιο ποιοτικές ομάδες της Ευρώπης, τη Σεβίλλη, η οποία μετράει τέσσερις πόντους στον όμιλο (2-2 με Λίβερπουλ εκτός έδρας, 3-0 τη Μάριμπορ εντός). Οι Ισπανοί έρχονται από εκτός έδρας ήττα 1-0 απ’ την Μπιλμπάο, ήταν το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς που δε σκοράρουν και χάνουν, θεωρούμε ότι σήμερα δε θα περάσουν απ’ τη Μόσχα.

Over 2.5 στη Γερμανία

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Λειψία – Πόρτο, όπου επιλέγουμε Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90. Οι Γερμανοί δεν έχουν ξεκινήσει καλά στη διοργάνωση, μετρούν μόλις έναν πόντο έπειτα από δύο αγωνιστικές, ξέρουν καλά ότι αν δεν πάρουν τουλάχιστον τέσσερις πόντους απ’ τα δύο ματς με την Πόρτο οι ελπίδες τους θα εξανεμιστούν. Συνεπώς, οφείλουν να προσεγγίσουν επιθετικά το σημερινό παιχνίδι, κάτι που ούτως ή άλλως ταιριάζει με τον χαρακτήρα τους ως ομάδα. Έρχονται απ’ το εμφατικό εκτός έδρας 2-3 επί της Ντόρτμουντ, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 1-2 επί της Κολωνίας, βρίσκονται στην 3η θέση της Μπουντεσλίγκα με 16 πόντους. Στον αντίποδα, η Πόρτο ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα απ’ την Μπεσίκτας, αλλά απάντησε με σούπερ διπλό επί της Μονακό (0-3). Την Παρασκευή επέστρεψε στη δράση με το εκτός έδρας 0-6 επί της Εβόρα για το Κύπελλο, είναι ομάδα που ασφαλώς μπορεί να σκοράρει και να βοηθήσει για να βγει το Over 2.5.

No Goal στο Ρότερνταμ

Πάμε στο Φέγενορντ – Σαχτάρ Ντόνετσκ, όπου επιλέγουμε No Goal σε απόδοση 2.40. Ο αδύναμος κρίκος του ομίλου είναι η Φέγενορντ μέχρι στιγμής, καθώς υπέστη 2/2 εύκολες ήττες από Μάντσεστερ Σίτι (0-4) και Νάπολι (3-1), ξέρει ότι χρειάζεται τουλάχιστον 4 πόντους κόντρα στη Σαχτάρ για να αποκτήσει προβάδισμα αναφορικά με την τρίτη θέση, που είναι ο πιο ρεαλιστικός της στόχος. Οι Ολλανδοί επέστρεψαν απ’ τη διακοπή με το εντός έδρας 0-0 με την Τσβόλε, έχουν μείνει στην τρίτη θέση με 16 πόντους, στο -5 απ’ την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. Στον αντίποδα, η Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε την έκπληξη κόντρα στη Νάπολι (2-1), υπέστη φυσιολογική εκτός έδρας ήττα απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι (2-0), σήμερα παίζει για δύο αποτελέσματα. Περιμένουμε «κλειστό» ματς, επιλέγουμε NG.

Χαμηλό σκορ στην Τενερίφη

Κλείνουμε με το Τενερίφη – Λούντβιγκσμπουργκ για το Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ, όπου επιλέγουμε Under 150.5 σε απόδοση 1.87. Οι Ισπανοί έκαναν πολύ κακή πρεμιέρα στη διοργάνωση με την εκτός έδρας ήττα 73-72 απ’ τη Βέντσπιλς, ωστόσο έβγαλε αντίδραση με το εκτός έδρας 73-76 επί της Μπανταλόνα την Κυριακή για το ισπανικό πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, η Λούντβιγκσμπουργκ διέλυσε τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα με το εντυπωσιακό 103-70, συνέχισε με ήττα απ’ την Γκίσεν (81-83) και νίκη επί της Λέβεν (67-74). Η σκληρή άμυνα της Τενερίφης θα φτάσει στα όριά τους τους Γερμανούς, η κορυφαία επιλογή από τον αγώνα είναι το Under 150.5 σε απόδοση 1.87.

Betarades.gr