Ακουμπάει την «εξάδα» η Θέλτα

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά στοιχήματος.

Μπορεί αυτές τις ημέρες να έχουμε φουλ Πρέμιερ Λιγκ στο πρόγραμμα, όμως σίγα-σιγά επανήλθε και η Πριμέρα της Ισπανίας, με μια εορταστική αγωνιστική, την τελευταία για το 2020. Τέσσερα παιχνίδια σήμερα στο πρόγραμμα, αρκετές «παγίδες» κρύβονται για τα φαβορί.

Θα αποφύγουμε τα ματς των Βαλένθια, Ατλέτικο και Ρεάλ και θα ασχοληθούμε με το ματς που θα γίνει στη Γαλικία ανάμεσα στην φορμαρισμένη Θέλτα Βίγκο και την επικίνδυνη νεοφώτιστη Ουέσκα.

Θέλτα: Μπορεί πέρσι να σώθηκαν στο παρά… πέντε όσον αφορά την παραμονή τους, όμως φέτος οι «κέλτες» διανύουν μια εξαιρετική χρονιά, παίζοντας ποδόσφαιρο επιθετικό και θελκτικό, πάντα υπό τις οδηγίες του Εντουάρντο Κουντέ. Η Θέλτα στοχεύει να κλείσει το 2020 όσο πιο κοντά στις Ευρωπαϊκές θέσεις γίνεται και η Ουέσκα μοιάζει ιδανικός αντίπαλος για να το καταφέρει, χωρίς να την υποτιμήσει σε καμία περίπτωση. Δεν θα έχει απουσίες στο μπλοκάκι του ο τεχνικός της ομάδας, δεν επηρεάζουν οι μακροχρόνιοι απόντες.

Ουέσκα: Να κλείσει με την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στην μεγάλη κατηγορία μετά από την επιστροφή της στην Λα Λίγκα θα ψάξει η Ουέσκα, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα μιας ομάδα που σκοράρει 9 γκολ στα 3 τελευταία της ματς. Σίγουρα, μια δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Σιόβα, που θα πρέπει να προσέξει πολύ στην άμυνά της, αν θέλει να πάρει κάτι από το ματς. Εκτός θα είναι δυο βασικοί, οι Ινσούα λόγω τιμωρίας και ο μπακ Μαφέο λόγω τραυματισμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κακά τα ψέματα, η Θέλτα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο αυτό το διάστημα και η Ουέσκα εκτός έδρας ακόμα δεν έχει κερδίσει. Πάμε με τον άσο των Γαλιθιάνων στο 1.81 της Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr