Αγγελόκαστρο: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον αγωγό που προκάλεσε καθίζηση στο οδόστρωμα(φωτό-βίντεο)

Έντονο ήταν το πρόβλημα, με την ύπαρξη πολλών και συνεχόμενων υδάτων, που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι στο Αγγελόκαστρο του Δήμου Αγρινίου τον τελευταίο μήνα σύμφωνα με μαρτυρίες τους σε συγκεκριμένο σημείο του δρόμου .

Σύμφωνα με ενημέρωση από τους κατοίκους προς το agrinioreport.com εδώ και έναν μήνα, σε ένα συγκεκριμένο σημείο δρόμου που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι και ιδιαίτερα αυτό το διάστημα που πάνε στα λιοστάσια τους, υπήρχε ανάδυση ύδατος η οποία γινόταν όλο και πιο έντονη. 

Έγινε η απαραίτητη ενημέρωση από πλευρά τους αλλά με κάποια καθυστέρηση και σήμερα αρμόδιο συνεργείο βρέθηκε στο σημείο και επιλήφθηκε του προβλήματος.

Όπως ενημερωθήκαμε φθάνοντας στο σημείο, είχε σπάσει αγωγός. Οι αρμόδιοι αποκατέστησαν το πρόβλημα και πλέον δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την διέλευση των οχημάτων.

Αυτό το επισημαίνουμε μιας και τις τελευταίες 3-4 ημέρες από την μεγάλη ποσότητα νερού που είχε απορροφήσει το υπέδαφος άρχισε να υποχωρεί, κάτι που προβλημάτιζε πολύ έντονα τους κατοίκους και ιδιαίτερα όσους χρησιμοποιούσαν αυτόν τον δρόμο.