Ένωση Αγρινίου & Παναιτωλικός σε κοινή πορεία (φωτό)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης του Παναιτωλικού από την Ένωση Αγρινίου.

βραβευση-32
Η προσφορά του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και στον αθλητισμό, η προσπάθεια των στελεχών του και ιδιαίτερα του πρώην προέδρου του και μεγαλομετόχου κ. Φώτη Κωστούλα να δώσουν στην ομάδα του Αγρινίου αυτό που της αξίζει ήταν τα κίνητρα της χθεσινής βράβευσης του Παναιτωλικού από την Ένωση Αγρινίου.

βραβευση-43

Το κοινό όραμα για την ανάπτυξη της πόλης και του νομού, όπως αυτό παίρνει σάρκα και οστά μέσα από τα όσα έχει δημιουργήσει η ΠΑΕ Παναιτωλικός από τη μία πλευρά και η Ένωση Αγρινίου από την άλλη, ήταν ο συνδετικός κρίκος που αποτέλεσε τη βάση για τη χθεσινή , ιδιαίτερα ξεχωριστή και πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο EMILEON, κατά την οποία βραβεύθηκε ο κ. Κωστούλας αλλά και ο σημερινός πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μάκης Μπελεβώνης.

Mια εκδήλωση- επισφράγιση της κοινής πορείας και των δύο φορέων και της υποστήριξης που παρέχει η Ένωση Αγρινίου στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, κατά την οποία παρέστη σύσσωμη η διοίκηση του Παναιτωλικού, το ροστερ της ομάδας, καθώς και η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Ένωσης Αγρινίου.

βραβευση-11

Η πρόταση για την τελετή βράβευσης ανήκε στον πρόεδρο της Ένωσης Αγρινίου, κ. Θωμά Κουτσουπιά, ο οποίος κατά τη σύντομη ομιλία του στην εκδήλωση και προλογίζοντας τον Φώτη Κωστούλα, εξήρε το έργο του Παναιτωλικού και την προσφορά του πρώην προέδρου της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια.

“Ο Παναιτωλικός ιδρύθηκε το 1926 και τέσσερα χρόνια μετά, η Ένωση Αγρινίου. Έκτοτε, οι δύο Οργανώσεις, που “σημάδεψαν” την Αιτωλοακαρνανία με το έργο τους, πορεύονται έχοντας ως απώτερο σκοπό το καλό ετούτης της πόλης και την αναβάθμισή της. Αυτός που προσπαθεί για τον τόπο του, είναι και αυτός που πρέπει να επιβραβεύεται και όχι μόνον να επικρίνεται σε τυχών ατοπήματα που μπορεί να σημειωθούν κατά την πορεία του.

Αυτή είναι η λογική μας. Δυστυχώς, πολλοί είναι εκείνοι που θα επικρίνουν το λάθος, όμως λίγοι εκείνοι θα επικροτήσουν το καλό, την προσφορά και την προσπάθεια. Καλούμε και άλλους φορείς να μας ακολουθήσουν σε αυτή τη λογική και να στηρίξουν, με κάθε τρόπο, και με πρωτοβουλίες σαν και τη δική μας, τον Παναιτωλικό”, είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου.

Στη συνέχεια ο κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, μίλησε με θαυμασμό για την οξυδέρκεια και τον καθαρό τρόπο σκέψης, όπως είπε, του Φώτη Κωστούλα, ο οποίος έχει καταπιαστεί με το εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα του να δημιουργήσει νέα ήθη στο ποδόσφαιρο. Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο κ. Κωστούλας, που ευχαρίστησε την Ένωση Αγρινίου για την επιβράβευση της προσπάθειας του Παναιτωλικού, να πετύχει το “λίγο ψηλότερα, λίγο καλύτερα”, που έχει θέσει ως στόχο τα τελευταία χρόνια αλλά και για την διαχρονική προσφορά της στον αγροτικό κόσμο της περιοχής.

Δεν έκρυψε την χαρά του για την καθαρή στάση του Παναιτωλικού στο ποδόσφαιρο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “οι φάκελοι με τα στημένα παιγνίδια δεν μας φόβισαν ποτέ, αφού ξέραμε πως ο Παναιτωλικός μας δεν θα ήταν ποτέ σε αυτούς”.

O κ. Κωστούλας ευχαρίστησε από καρδιάς τον Μάκη Μπελεβώνη, τον οποίο και χαρακτήρισε ως “τον καλύτερο συνεργάτη και τον καλύτερο “εργάτη” του Παναιτωλικού όλα αυτά τα χρόνια”. Το βραβείο του κ. Μπελεβώνη, ωστόσο, παρέλαβε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Θωμάς Σπύρου, αφού ο πρώτος δεν κατάφερε να παραστεί στην εκδήλωση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

βραβευση-59 unnamed βραβευση-2 βραβευση-3 βραβευση-4 βραβευση-5 βραβευση-6 βραβευση-8 βραβευση-9 βραβευση-11 βραβευση-15 βραβευση-22 βραβευση-23 βραβευση-32 βραβευση-33 βραβευση-35 βραβευση-37 βραβευση-39 βραβευση-40 βραβευση-42 βραβευση-43 βραβευση-46 βραβευση-48 βραβευση-49-1 βραβευση-52 βραβευση-53 βραβευση-54 βραβευση-55 βραβευση-56 βραβευση-57 βραβευση-58

 

e-ea.gr