Όμορφος-γυναικείος πολιτικός πολιτισμός στα Παλιάμπελα (φωτό)

Είναι από τις στιγμές που χαιρόμαστε για τον πολιτισμό, το επίπεδο και τις γυναικείες παρουσίες στον Νομό μας.

Μια συνάντηση γυναικείας υπόθεσης, με αγκαλιές, ευχές, συζήτηση και πάνω απ όλα με ανθρωπιά που λείπει στις μέρες μας, είχαμε την ευκαιρία να αποθανατίσουμε στα Παλιάμπελα του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

Η κυρία Γεωργία Μπόκα υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, ευρισκόμενη στο χωριό στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδειών της, συναντήθηκε με την κα Νίκη Φούντα υποψήφια βουλευτή με το ΚΙΝΑΛ η οποία μάλιστα έχει και καταγωγή από τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.

Οι δύο πολύ όμορφες γυναικείες παρουσίες έδειξαν σε όλους πως δεν υπάρχει καμία διαμάχη ή αντιπαλότητα όταν ο αγώνας έχει στόχο το κοινό καλό και στην προκειμένη περίπτωση του Νομού μας.

Οι δύο Κυρίες απέδειξαν πως οι ανθρώπινες σχέσεις κατέχουν τον πιο σημαντικό ρόλο.

Αναμενόμενες οι συναντήσεις αυτές τις ημέρες μέχρι την εκλογική διαδικασία της 7ης Ιουλίου, μιας και κινούνται όλοι στον ίδιο χώρο.

Πολλοί συναντιούνται με πολλούς, κάποιοι κάνουν πως δεν βλέπουν αλλά είναι και εκείνοι οι οποίοι όσο και αν είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα, θα σπεύσουν να συνομιλήσουν να χαιρετηθούν, να ευχηθούν όπως αρμόζει σε πολιτισμένους ανθρώπους.

Πολιτικός πολιτισμός λοιπόν με ανταλλαγή ευχών για καλή επιτυχία.