Όλα έτοιμα από τον Δήμο Αγρινίου για τον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας(φωτό)

Μόλις δύο ημέρες πριν τον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας στην Καμαρούλα και τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου Αγρινίου ολοκλήρωσαν με εντατικούς ρυθμούς τον καθαρισμό στον προαύλιο χώρο-Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις για την διάνοιξη δρόμων για πιθανή αντιμετώπιση πυρκαγιάς.

Από την προηγούμενη εβδομάδα τρία γκρέϊντερ φρόντισαν τον χώρο γύρω από το εξωκλήσι, την γύρω αγροτική οδοποιία του Δήμου και συνεχίζουν τις εργασίες σε όλη την έκταση του Δήμου Αγρινίου.

Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος κος Γ. Μελιάδης μιλώντας στο agrinioreport.com, τόνισε πως «μέριμνα και σκοπός της δημοτικής αρχής είναι η καλύτερη πρόσβαση των πολιτών στις περιουσίες τους και στις εργασίες τους μέσω της αγροτικής οδοποιίας. Επίσης γίνονται παρεμβάσεις καίριας σημασίας, με τον καθαρισμό-διάνοιξη δρόμων ώστε να είναι προσβάσιμοι για την πιθανή αντιμετώπιση πυρκαγιάς από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αυτό προσπαθούμε όλοι. Αξίζει να σημειώσουμε πως το σημείο όπου βρίσκεται το εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας, είναι ένα κομβικό σημείο, αγαπημένο από τους Αγρινίωτες με υπέροχη θέα και πλούσια φυσική ομορφιά και το διαφυλάσσουμε και αυτό σαν κόρη οφθαλμού.»