Ψάχνοντας το Τελωνείο . . .του Αγρινίου σύμφωνα με τις . . .πινακίδες(φωτό)

Το Τελωνείο μπορεί να έφυγε. . . αλλά οι πινακίδες καλά κρατούν!!!

Τις έχετε δει σίγουρα πολλές φορές αυτές τις πινακίδες κατά το πέρασμά σας επί της Ε.Ο και από τα δύο ρεύματα αλλά ίσως η συνήθεια δεν σας έκανε να αναρωτηθείτε γιατί ακόμη υπάρχουν . . .

H μία λίγο μετά τον Κόμβο Σταδίου στα δεξιά μας με κατεύθυνση προς Μεσολόγγι. Η δεύτερη μιας και πλησιάζαμε στο κτήριο ξανά στα δεξιά μας λίγο πριν τον κόμβο του Αγίου Δημητρίου και η τρίτη πινακίδα στην είσοδο του Αγρινίου στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου στα δεξιά μας λίγο πριν τα φανάρια με κατεύθυνση προς Αμφιλοχία.

Και λέμε γιατί ακόμη υπάρχουν μιας και το Τελωνείο Αγρινίου έχει φύγει πλέον από την πόλη μας από τον Ιανουάριο του 2012.

Εμείς τις ακολουθήσαμε, όπως μπορεί να έκανε κάποιος που δεν ήταν ντόπιος και δεν ήξερε αν υπήρχε ή όχι Τελωνείο . . . και να που βρεθήκαμε. Στο παλαιό Τελωνείο που πλέον είναι σχολικό συγκρότημα και με κουβέρτες απλωμένες . . . αλλά αυτό είναι ένα άλλο ρεπορτάζ μας.

Τελικά πόσο δύσκολο είναι να βγουν 3 πινακίδες που πλέον αντιστοιχούν σε μια υπηρεσία που δεν υπάρχει στην πόλη μας;

Δεν μας ενδιαφέρει ποιος ευθύνεται και ποιος θα έπρεπε να το είχε κάνει(να απομακρύνει τις πινακίδες) αλλά να γίνει για να βγουν άμεσα.

Έλεος 3 πινακίδες είναι . . . πόση εργασία και χαρτούρα χρειάζονται για να βγουν ;;; !!!