Χωρίς ρεύμα για μια ημέρα-πεσμένα καλώδια και σπασμένα δέντρα από τον ανεμοστρόβιλο στον Σταθά Βάλτου Δ. Αμφιλοχίας(φωτό)

Πολλές οι καταστροφές τα τελευταία 24ωρα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σταθά Βάλτου του Δήμου Αμφιλοχίας από τον ανεμοστρόβιλο και τις έντονες βροχοπτώσεις.

Με πολύ δυσκολία κάποιοι από τους κατοίκους μπόρεσαν και επικοινώνησαν μαζί με το agrinioreport.com και περιέγραψαν την κατάσταση που επικράτησε τα τελευταία δυο 24ωρα.

Ο απολογισμός μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου ήταν πεσμένα καλώδια ρεύματος και επικοινωνίας, κολώνες, σπασμένα δέντρα που έκοβαν την δίοδο από την μια πλευρά του χωριού στην άλλη και σκεπές που σηκώθηκαν σαν να ήταν φτιαγμένες από χαρτί.

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με την ενημέρωσή μας το χωριό έμεινε χωρίς ρεύμα από το μεσημέρι της Κυριακής 20/11 μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας 21/11.

Οι κάτοικοι προσπαθούν να επανέλθουν μετά από το πέρασμα των έντονων καιρικών φαινόμενων αν και από σήμερα Τρίτη 22/11 υπάρχει η ειδοποίηση για νέα πιο έντονα καιρικά φαινόμενα που ευχόμαστε να μην δημιουργήσει νέα προβλήματα .

Please follow and like us: