Χρυσούπολη Καβάλας: Την ώρα που πολυεθνικές βάζουν αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλατα, ένας παντοπώλης τα μοιράζει δωρεάν

Προσφορά ανθρωπιάς από τον Τάσσο Βιλάνο.

Την ώρα που πολυεθνικές εταιρίες φτάνουν στο σημείο να τοποθετούν αντικλεπτικά συστήματα σε βρεφικά γάλατα, ένας παντοπώλης από τη Χρυσούπολη Καβάλας προχώρησε σε μία άκρως συγκινητική κίνηση, που αποδεικνύει πως υπάρχουν ακόμη αλληλεγγύη και ανιδιοτέλεια!

Ο Τάσσος Βιλάνος με ανάρτησή του στο facebook έκανε γνωστό πως πήρε την πρωτοβουλία να δωρίσει παιδικές τροφές και γάλατα σε όσους τα έχουν πραγματική ανάγκη.
«Εμβρόντητος παρακολούθησα την είδηση ότι αλυσίδα σουπερμάρκετ έβαλε αντικλεπτικό σύστημα σε ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ. Προφανώς μια μάνα, ένας πατέρας δεν είχε τη δυνατότητα να ταΐσει τα μωρά του. Με θυμώνει και με στενοχωρεί βαθύτατα αυτή η κατάσταση. Προσπαθώντας να κατανοήσω τις πράξεις αυτών των γονιών, καθώς υπήρξε περίοδος που και εγώ στερήθηκα βασικά αγαθά» έγραψε αρχικά ο παντοπώλης και συμπλήρωσε:

«Παίρνω, λοιπόν, την πρωτοβουλία να χαρίσω βρεφικές τροφές και γάλα σε όποιον τα έχει πραγματικά ανάγκη. Βρίσκονται στο μαγαζί μου και όποιος θέλει έρχεται και παίρνει χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση να πάρει κάτι άλλο. Σαν Τάσσο με βρίσκει σύμφωνο οι καλές πράξεις να μη διαφημίζονται στο ίντερνετ, καθώς συχνά γίνονται για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, είναι αναγκαίο να το γράψω εδώ για να το δει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται και να φτάσει στα μάτια κάποιου που όντως χρειάζεται ένα προϊόν από τα παραπάνω. Επίσης, παίρνω την απόφαση, από σήμερα και τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, όποιος συμπολίτης μου έχει την ανάγκη για ένα καρβέλι ψωμί για να φάει ο ίδιος ή η οικογένειά του με απόλυτη εχεμύθεια μπορεί να απευθυνθεί στη διεύθυνση του καταστήματος και να του το δώσουμε. Καλά μυαλά σε όλους…»

Δημοφιλείς Ειδήσεις  Καβάλα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο μετά από ξέφρενη πορεία!

Ο παντοπώλης, που έδωσε μάθημα ανθρωπιάς, αποστομώνοντας τις μεγάλες αλυσίδες τροφίμων, ανέφερε σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή πως η εικόνα με τα αντικλεπτικά τον γέμισε θλίψη, καθώς στο παρελθόν είχε και ο ίδιος αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα. «Έπρεπε να δράσω» δήλωσε, καταλήγοντας: «Δεν μπορώ να διανοηθώ μια μάνα να μην έχει να ταΐσει το παιδί της».

 

newsbreak.gr

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.