Χιμάρα: Συνελήφθη ο διορισμένος δήμαρχος Γκέργκι Γκόρο μετά από καταγγελία του Μπελέρη

Με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας του SPAK στην Αλβανία, ο ασκών καθήκοντα δημάρχου στη Χιμάρα, Γκέργκι Γκόρο, συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου, 23 Μαρτίου 2024.

Όπως αναφέρει το himara.gr που επικαλείται ΜΜΕ στην Αλβανία, ακόμη 4 έχουν καταλήξει με χειροπέδες, ενώ η σύλληψη του Γκόρο έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου δημάρχου στη Χιμάρα, Φρέντι Μπελέρη.

Ο Γκόρος και ένα άλλο άτομο συνελήφθησαν, ενώ άλλα τρία τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Οι συλλήψεις φέρονται να σχετίζονται με τη στρατηγική επενδυτική ιδιότητα του Artan Gaçi, συζύγου της πρώην υπουργού Εξωτερικών και πρώην υπουργού Άμυνας της Αλβανίας, Olta Xhaçka.

Ο Γκόρο παρέμεινε στη θέση του δήμαρχου της Χιμάρας, παρόλο που έχασε τις εκλογές της 14ης Μαΐου από τον Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος κρατείται στη φυλακή για εξαγορά ψήφων.

Πηγή: Newsit / Φωτογραφία αρχείου

onalert.gr

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.