Χαμόγελα στην ΜΕΘ Παίδων για το βρέφος-Τεράστια η πίεση στα νοσοκομεία – Πάνω από 170 νοσηλείες

Μια ακόμη δύσκολη εφημερία χθες για το νοσοκομείο του Ρίου, που συνεχίζει να δοκιμάζεται από τις συνεχείς εισαγωγές περιστατικών κορονοϊού.

 

Περίπου δέκα ασθενείς εισήχθησαν για νοσηλεία, φθάνοντας τους 97 στις κλινικές κορονοϊού, ενώ άλλοι 12 έχουν μεταφερθεί στην ΜΕΘ.

Σήμερα αναμένεται να δοθεί κυριολεκτικά μάχη στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” που εφημερεύει, καθώς από το πρωϊ μεταφέρονται πολίτες με κορονοϊό. Μάλιστα πριν λίγη ώρα μεταφέρθηκε ζευγάρι ηλικιωμένων.

Το νοσηλευτήριο έχει ήδη 54 ασθενείς να νοσηλεύονται στις κλινικές κορονοϊού, ενώ και άλλοι 9 είναι στην ΜΕΘ.

Συνολικά νοσηλεύονται 173 άτομα στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας.

Χαμόγελα για το βρέφος

Στο μεταξύ συνεχίζει να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου το μόλις 2 μηνών βρέθος. Οι γιατροί χθες κατάφεραν να του μειώσουν την παροχή οξυγόνου, καθώς άρχισε να ανταποκρίνεται στην θεραπευτική αγωγή και θεωρούν πως τις επόμενες ημέρες θα καλυτερεύσει η υγεία του.

Ενώ να σημειωθεί πως η οικογένεια του που διαμένει σε χωριό κοντά στο Αγρίνιο, νοσεί από κορονοϊό.

 

tempo24.news

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: