-->

Φύτρωσαν τα φρεάτια μέχρι και μακαρόνια βλέπεις . . .Κάποιος να τα καθαρίσει γιατί έρχεται χειμώνας(φωτό)

Απίστευτες εικόνες στα φρεάτια της πόλης του Δήμου Αγρινίου Μέσα Σεπτεμβρίου, με τους πολίτες να μην αντέχουν άλλο την βρώμα, τα κουνούπια, τα ποντίκια καθώς και σε πολλές περιπτώσεις το που να πάνε τα νερά μιας και είναι βουλωμένα τελείως τα φρεάτια.

 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Με το θέμα αυτό έχουμε ασχοληθεί αρκετές φορές και μάλιστα κάποιες από αυτές που μας έγιναν παράπονα από τους πολίτες, επικοινωνήσαμε με κάποιους αρμόδιους ώστε να δώσουν λύση.

Φτάσαμε στα μέσα σχεδόν του Σεπτέμβρη και οι κάτοικοι περιμετρικά του Πάρκου καθώς και σε δρόμους στο παλαιό Νοσοκομείο αλλά και από άλλα σημεία της πόλης επικοινώνησαν μαζί μας και μας έστειλαν τις φωτογραφίες που βλέπετε. Μάλιστα κάποιος μας είπε πως απέστειλε στον Δήμαρχο τις φωτό με τα βουλωμένα φρεάτια αρχές του μήνα(που είναι στο Γυμνάσιο στο Πάρκο) αλλά δεν είδε να καθαρίζουν κάτι με επειμέλια και να ξεβουλώνουν, μόνο να έχουν φύγει τα χώματα από πάνω.

Όπως πάντα, μόλις λάβαμε τις φωτογραφίες πήγαμε να δούμε αν πραγματικά η κατάσταση είναι αυτή που περιγράφεται και παραμένει ακόμη σε αυτό το χάλι.

Δυστυχώς διαπιστώσαμε απίστευτη βρώμα από τα στάσιμα νερά που δείχνουν πως οι αγωγοί είναι βουλωμένοι. Για τα μακαρόνια δεν θα το συζητήσουμε απλά απίστευτη έλλειψη αυτο σεβασμού και παιδείας σε όποιον το έπραξε.

Μπουκάλια, δέντρα που έχουν φυτρώσει, φύλλα, άμμο, πέτρες, ακόμη και μακαρόνια είδαμε μέσα στα φρεάτια.

Αυτά δεν μπορούσαν να φύγουν με το καθάρισμα;;;

Μάλλον κάνουμε αυτό που λέει η ρήση «όσα βλέπει η πεθερά» αλλά εδώ κύριοι υπεύθυνοι δεν θα σας κάνει παράπονα μια πεθερά αλλά οι πολίτες που αν όλα αυτά δεν καθαριστούν σε βάθος, και μιλάμε για τους αγωγούς και τα φρεάτια, θα πλημμυρίσουν σπίτια και καταστήματα με τις ποσότητες νερού που πλέον πέφτουν τελευταία στην περιοχή μας. Τα έχουμε ξεχάσει;;;

Ο Χειμώνας είναι μπροστά μας, αλήθεια πότε περιμένουμε αυτά να καθαριστούν;

Πόσο καιρό έχουν να καθαριστούν για να έχουν φυτρώσει μέσα δέντρα και να παραμένουν έτσι;

Οι πολίτες πρέπει να κάνουν τον έλεγχο ή οι αρμόδιες υπηρεσίες;;;

Είναι σωστό να μην υπάρχει μια μέριμνα και ένας συντονισμός αρχές Φθινοπώρου ώστε να είμαστε έτοιμοι ακόμη και για τις ξαφνικές έντονες μπόρες τώρα στην αρχή;

Σήμερα κιόλας βγήκε η δεύτερη έκτακτη ειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα 

 

Επλίζουμε να ξεκινήσετε αύριο κιόλας τις εργασίες που έπρεπε να είχαν γίνει ΧΘΕΣ . . .

 

Ακολουθούν οι τρεις φωτό που εστάλεισαν στον Δήμαρχο σύμφωνα με πολίτη πέριξ του Πάρκου:

 

Ακολουθούν φωτό πέριξ του Πάρκου από όλα τα φρεάτια όπως μας αποστάλθηκαν:

Ακολουθούν φωτό λίγο πιο πέρα από το Αρχαιολογικό Μουσείο προς γήπεδο Παναιτωλικού και από δρόμους κοντά στο παλαιό Νοσοκομείο και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο αλλά και από άλλα σημεία:

 

Please follow and like us: