Υπέροχες μουσικές καλοκαιρινές βραδιές στο Emileon Veranda Restaurant

Με παράδοση πάνω από 10 χρόνια, μέσα σ΄ ένα πανέμορφο περιβάλλον, το πέροχες υποδέχτηκε, το νέο του δροσερό καλοκαιρινό μενού, παρέα με ένα πολύγλωσσο, «πολυεθνικό» μουσικό σχήμα, με σημείο αναφοράς τα ερωτικά τραγούδια κάθε γωνιάς της γης, «Historia de un amor» (η μπάντα απαρτίζεται από τους Αριστοτέλη Κέντρο, ακορντεόν – Χρήστο Καλαμπαλίκη, μπάσσο – Εύα Καψάλη, κρουστά – Ντίνο Κολοβό, μαντολίνο, μπουζούκι, κρουστά – Άννυ Α. Ζαγγανά κιθάρα, τραγούδι).

Στην αγκαλιά της ξεχωριστής Βεράντας, λάτρεις της μουσικής τέχνης και της γαστρονομίας, είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μουσικά & γαστρονομικά, σ΄ έναν πρωτόγνωρο κόσμο, που τους παρέσυρε το νέο μουσικό σχήμα των «Historia de un amor».

Τους μετέφερε στο πανέμορφο Παρίσι, το μαγευτικό Παναμά, το εξωτικό Μαρόκο, την αγαπημένη σε όλους μας Κάτω Ιταλία, την Παλιά Αθήνα…

Το μουσικό event πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 26 Ιουνίου 2019 το βράδυ κι έδωσε μια διαφορετική ,πρωτόγνωρη πνοή στη Veranda του Emileon.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να γευτούν το νέο καλοκαιρινό και άκρως δροσιστικό μενού του Emileon Veranda Restaurant από τον executive chef Κωνσταντίνο Θωμά και να ταξιδέψουν γευστικά με αυθεντικές, μεσογειακές γεύσεις τοπικών προϊόντων. Ιδιαίτερα επαινετικά σχόλια απέσπασαν πιάτα, όπως η δροσερή σαλάτα με Κους-Κους, η σαλάτα με τα ντοματίνια, τα λιγκουίνι με ζουλιέν από κολοκυθάκια, το ριζότο με αρώματα Ελλάδας, τα μπιφτέκια νεροβούβαλου Κερκίνης κτλ.

«Emileon Πολυχώρος»

ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

2641055521