Το agrinioreport.com έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες η δ/ση του agrinioreport.com έκοψε το Σάββατο λίγο μετά τις 11 το πρωί την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Η όμορφη, οικογενειακού χαρακτήρα αυτή εκδήλωση, έγινε στα γραφεία του site στην Ηρώων Πολυτεχνείου 91 στο Αγρίνιο, με την υπεύθυνη του site Δήμητρα-Μαρία Νταγιάντα να κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα για να προσφέρει τελικά το τυχερό κομμάτι σε στενή συνεργάτιδα του μέσου και προσωπική φίλη.

Οι παριστάμενοι ευχήθηκαν μια χρονιά με νέες δημοσιογραφικές επιτυχίες για το agrinioreport.com πάντα με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα έτσι όπως το site αντιμετωπίζει τα θέματα της επικαιρότητας όλα αυτά τα χρόνια.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε στο ίδιο χαρούμενο και γλυκό κλίμα, με την ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο.

Nα επισημάνουμε πως στην τυχερή που κέρδισε το φλουρί δόθηκε και ένα αναμνηστικό γούρι, δημιουργία φίλης και συνεργάτιδας του site.

 

Το agrinioreport.com ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και εύχεται ολόψυχα Καλή Χρονιά γεμάτη Yγεία, Δύναμη, Καλές και Ουσιαστικές Ειδήσεις.

 

Και του χρόνου!!

 

Please follow and like us: