Το σύστημα αυτοχαστουκίζεται γιατί το πήραν χαμπάρι

Θυμάστε το τέλος της κατασκοπικής ταινίας «ο χρυσοδάκτυλος», όπου ο κακός «χρυσοδάκτυλος» όταν τείνει να αποκαλυφθεί, αλλάζει αμφίεση και αρχίζει να πυροβολεί τους δικούς του ανθρώπους;

xastouki

 

Ανάλογη κίνηση έγινε και χθες το απόγευμα με την «τρομοκρατική» επίθεση στον τέως μνημονιακό πρωθυπουργό Παπαδήμο. Μεσολάβησε βέβαια η παταγώδης αποτυχία της κυβέρνησης στη ευρωμάζωξη, όπου είχαμε για άλλη μία φορά αποκαλυπτήρια ψευδολογίας από πλευράς κυβέρνησης.Αρκετές φυλλάδες κάνουν λόγο για χτύπημα των «πυρήνων της φωτιάς», που ως γνωστόν οι τελευταίοι βρίσκονται σε απροκάλυπτη συνεργασία με στελέχη του Σύριζα. Όλοι θυμόμαστε τις επισκέψεις Λάμπρου, «διαπρεπούς» στελέχους της άκρα αριστεράς,  στις φυλακές Κορυδαλλού και τις συναντήσεις του με τα «εξέχοντα» στελέχη των «πυρήνων της φωτιάς».

Το αν ήταν οι πυρήνες πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα δεν το ξέρω με σιγουριά. Αυτό όμως που γνωρίζω είναι ότι έχουμε απέναντί μας μία κυβέρνηση μνημονιακή, αριστερών ιδεών, απόλυτα συμπορευόμενη και ταυτισμένη με την «ιδεολογία» της τρομοκρατίας, αλλά και απόλυτα επιρρεπής στην προπαγάνδα.

Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι το σύστημα «αυτοχαστουκίστηκε»  για να σκεπαστεί ο κουρνιαχτός που ξέσπασε από τις αποκαλύψεις της ευρωμάζωξης, που αν μη τι άλλο, ξεβράκωσαν για άλλη μία φορά τους εγχώριους υποτακτικούς των Βρυξελλών. Ο Παπαδήμος στη λίστα των μνημονιακών πρωθυπουργών ήταν η τελευταία τρύπα της φλογέρας και άλλη έννοια στους κύκλους της τρομοκρατίας δεν υπήρχε, παρά το πώς να χτυπήσουν τον Παπαδήμο.

Είναι εξόφθαλμη η προπαγανδιστική ενέργεια των άθλιων που μας κυβερνούν. Αποδείξεις, εξ υπακούετε ότι δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξουν, αλλά φθάνουν και περισσεύουν οι ενδείξεις που δείχνουν, τόσο την εγκεφαλική δυσλειτουργία των αριστερών, όσο βέβαια και το παρατράβηγμα της είδησης του τρομοκρατικού χτυπήματος που «τεντώθηκε», όσο δεν παίρνει, από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

 

Αγρίνιο 26-5-017

ΚΕΡΒΕΡΟΣ