Το ΣΔΕ επισκέφτηκε το Γηροκομείο Αγρινίου

Tο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου, ανταποκρινόμενο στο πνεύμα των Χριστουγέννων, αλλά και υπηρετώντας τις αρχές και τη φιλοσοφία του για άνοιγμα στην τοπική κοινωνία και θέλοντας να αναδείξει την κοινωνική του ευαισθησία σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη αγάπης στο Γηροκομείο Αγρινίου.

γξγφδΑντιπροσωπεία εκπαιδευτικών και εκπαιδευομένων προσέφερε στους ηλικιωμένους γλυκά και έψαλλε τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευόμενοι του σχολείου ενημερώθηκαν  από τους υπεύθυνους για το έργο διακονίας που με πολύ αγάπη  προσφέρει  το  Γηροκομείο σε ηλικιωμένους της περιοχής μας και όχι μόνον. Ξεναγήθηκαν στους  χώρους του γηροκομείου, συνομίλησαν με τους ηλικιωμένους και ένιωσαν συναισθήματα χαράς και συγκίνησης, όταν είδαν, ότι η  ευάλωτη αυτή κοινωνικά ομάδα έχει βρει φροντίδα και αγάπη σε ένα ζεστό και ανθρώπινο περιβάλλον.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου κ. Νάσιος Νικόλαος:

“Εκ μέρους του ΣΔΕ Αγρινίου αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε το προσωπικό του Γηροκομείου Αγρινίου για το κοινωνικό λειτούργημα το οποίο επιτελεί και ταυτόχρονα με την επίσκεψή μας αυτή να στείλουμε Χριστουγεννιάτικο μήνυμα αγάπης στους ηλικιωμένους”.

Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.