Το αδιαχώρητο στο Πρωτομαγιάτικο γλέντι στα Πιτσιναίικα Ναυπακτίας(φωτό-βίντεο)

Με επιτυχία και άψογη διοργάνωση ο Σύλλογος Πιτσιναίικων Ναυπακτίας πραγματοποίησε σήμερα ανήμερα Πρωτομαγιάς μουσικοχορευτική εκδήλωση στο σημείο της Βρύσης του Χωριού «Κοπέλι»  σε ένα υπέροχο σημείο ανάμεσα στα πλατάνια.

Ο κόσμος άρχισε να έρχεται από νωρίς το πρωί με αποκορύφωμα τις μεσημεριανές ώρες.Το γλέντι έλαβε χώρα σε ένα σημείο από τα ωραιότερα του χωριού, που αξίζει να επισημάνουμε πως έχει διαμορφωθεί από τους νέους του χωριού και φυσικά με πρωτοβουλία του Συλλόγου Πιτσιναίικων Ναυπακτίας. 

Όλοι ήταν στα πόστα τους και με την έλευση του κόσμου όλα πραγματικά ήταν έτοιμα για την εξυπηρέτησή τους. Μπύρες, αναψυκτικά, σουβλάκια, άφθονη μουσική από τον D.J Κοντοχρήστο και η καλή διάθεση από όλους έκαναν το γλέντι και ο χορός να κρατήσει μέχρι αργά το απόγευμα.

Θα πρέπει να επισημάνουμε πως στην ‘Βρύση Κοπέλι» διοργανώθηκε πρώτη φορά φέτος αυτή η ξεχωριστή εκδήλωση μιας και είναι πλέον έτοιμο το μεγαλύτερο κομμάτι της.

Από εμάς για άλλη μια φορά Χρόνια Πολλά και Καλό Μήνα σε όλους και ο Σύλλογος του Χωριού να συνεχίζει με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι να πραγματοποιεί ανάλογες εκδηλώσεις.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο: