Το αδιαχώρητο στην παρουσίαση του βιβλίου του Ισίδωρου Ζουργού στο Βιβλιοτρόπιο

Μια ξεχωριστή βραδιά με καλεσμένο έναν πολυαγαπημένο συγγραφέα και φιλόλογο περίμενε όσους παραβρέθηκαν χθες το βράδυ στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου Βιβλιοτρόπιο στην πόλη του Αγρινίου.

Ο λόγος για τον Ισίδωρο Ζουργό που βρέθηκε στην πόλη μας ερχόμενος κατευθείαν από την Θεσσαλονίκη με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ.

Τον συγγραφέα καλωσόρισε η υπεύθυνη του βιβλιοπωλείου κα. Ματίνα Δάμπλια και μίλησε για την πορεία του και το συγγραφικό του έργο.

Στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου-Θέρμου «Κοσμάς ο Αιτωλός(που συνδιοργάνωσε την χθεσινή παρουσίαση με το Βιβλιοτρόπιο) πήρε τον λόγο και καλωσόρισε και αυτός με την σειρά του στην πόλη μας τον αγαπημένο συγγραφέα, τονίζοντας την σημασία του έργου του ως φιλόλογος μια επιλογή συνειδητή που αποδεικνύεται από την πορεία του στην συγγραφή.

Για το συγγραφέα και το έργο του μίλησε αναλυτικά η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Βησσαρία Ζορμπά Ραμμοπούλου η οποία συντόνισε και όλη την συζήτηση.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την χθεσινή παρουσίαση: