Το αδιαχώρητο στην ενημερωτική εκδήλωση από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Αγρινίου «Το μάθημα των Θρησκευτικών στα νέα προγράμματα του Δημοτικού Σχολείου»(φωτό-βίντεο)

Σε μια αίθουσα, ασφυκτικά γεμάτη, του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα το απόγευμα υπό την αιγίδα και την στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας η ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το μάθημα των Θρησκευτικών στα νέα  προγράμματα του Δημοτικού Σχολείου».

Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Αγρινίου και συγκεκριμένα των Δημοτικών Σχολείων 1ου, 2ου, 4ου, 6ου, 7ου, 8ου, 9ου, 10ου, 11ου,12ου Αγρινίου, 1ου Αγ.Κων/νου, 2ου Παναιτωλίου, 2ου Καινουρίου, 3ου Νεάπολης, Στράτου και Καλυβίων, αφουγκραζόμενοι τις ανησυχίες γονέων στο μείζον θέμα που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με το μάθημα των Θρησκευτικών στην Α’ βάθμια και Β’ βάθμια εκπαίδευση, διοργάνωσαν την ανοικτή αυτή ενημερωτική εκδήλωση παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ.Κοσμά, κληρικών και πολιτών.

Την εκδήλωση συντόνισε ο θεολόγος κ. Φώτης Μάλαινος , ενώ την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε με χαιρετισμό ο κ. Νίκος Ταφιάδης.

Κύριος ομιλητής της ενημερωτικής εκδήλωσης ήταν ο έγκριτος Διδάσκαλος-Θεολόγος κ. Δημήτριος Νατσιός ο οποίος αρχικά μίλησε για την παιδεία και στην συνέχεια αναλύθηκε το μείζον θέμα με το βιβλίο των Θρησκευτικών.