Το αδιαχώρητο στην Γιορτή Κάστανου στο Άνω Κεράσοβο Αγρινίου(φωτό-βίντεο)

Μια υπέροχη γιορτή πραγματοποιήθηκε φέτος στο Άνω Κεράσοβο Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου με την παρουσία του κόσμου να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Με αφορμή την καλύτερη και πιο μαζική παραγωγή καστάνου στην περιοχή το Άνω Κεράσοβο επαληθεύει τόσο ουσιαστικά όσο και πολιτιστικά τον λόγω για τον οποίο κάθε Οκτώβρη συγκεντρώνει την αγάπη του κόσμου. 

Φέτος η επισκεψιμότητα χτύπησε κόκκινο με την αντιδήμαρχο πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου Μαρία Παπαγεωργίου να τονίζει πως την επόμενη χρονιά η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο ώστε να αγκαλιάσει με περισσότερη άνεση κάθε επισκέπτη.

Τα κάστανα μπήκαν στην φωτιά λίγο πριν τις 11:00, το τσίπουρο έρεε άφθονο οι σούβλες γεμάτες, οι τηγανίτες με ντόπιο μέλι και η καλή διάθεση και το κέφι των παρεβρισκομένων με σύμμαχο τον καλό καιρό έκαναν την σημερινή γιορτή μοναδική.

Να επισημάνουμε η Γιορτή Καστάνου διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγρινίο, με σχεδόν όλους του αντιδημάρχους να δίνουν το παρόν,σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Τ.Κ. Άνω Κερασόβου.

Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα με την ορχήστρα να κερδίζει και αυτή το δικό της χειροκρότημα για την άψογη διασκέδαση του κόσμου.