Το Αγρίνιο γιόρτασε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής-Χαιρετισμοί-Απονομές(φωτό-βίντεο)

Το κέντρο του Αγρινίου χθες από το απόγευμα πλημμύρισε νότες, μουσική και τραγούδι γιορτάζοντας έτσι την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

«Ψάχνοντας τον Σταυρό του Νότου στις Μουσικές του Κόσμου» η φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου ταξίδεψε μουσικά όσους βρέθηκαν στην πλατεία Δημοκρατίας χθες βράδυ και καταχειροκροτήθηκε.

Στην συνέχεια ακολούθησαν στο τραγούδι οι Άννα Παπαδοπούλου και ο Χρήστος Παντούλας που κράτησαν συντροφιά με όλους με τις εξαίρετες ερμηνείες τους συνοδευόμενοι από την Agrinio Band.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αφιέρωμα στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής θα συνεχιστεί και σήμερα αλλά και αύριο σε σημεία της πόλης με Μουσικά Σχήματα όλων των μουσικών ειδών.

Επίσης κατά την χθεσινή εκδήλωση ο δήμαρχος Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου βράβευσε όλους όσους συμμετέχουν φέτος στον τριήμερο εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την χθεσινή εκδήλωση:

Το Αγρίνιο  συμμετέχει, για 12 η χρονιά,  στην μεγάλη αυτή γιορτή της μουσικής διοργανώνοντας ξεχωριστές εκδηλώσεις. Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  απένειμε τιμητικούς επαίνους στους συμμετέχοντες: «Το Αγρίνιο,  με την πλούσια μουσική παράδοση,  δεν θα μπορούσε να απέχει από την πανευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής.Οι μουσικοί μας φρόντισαν αυτές τις ημέρες να δώσουν ρυθμό και χρώμα στην πόλη  και αξίζουν, γι αυτήν την προσπάθεια, συγχαρητήρια».

Ο Δήμος Αγρινίου είναι ένας από τους 50 δήμους που μετέχουν στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής όπως εξήγησε η Αντιδήμαρχος Μαρία Παπαγεωργίου .