Τουρκία: O Κιλιτσντάρογλου έθεσε ζήτημα αποστρατιωτικοποίησης των ελληνικών νησιών

Oυποψήφιος πρόεδρος της Τουρκίας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έθεσε ζήτημα αποστρατιωτικοποίησης των ελληνικών νησιών, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, από την Κωνσταντινούπολη.

«Η τουρκική κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για τα νησιά που στρατικωποιεί η Ελλάδα» τονίζει ο Κιλιτσντάρογλου σε βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του, όπου αναλυτικά ανέφερε:

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

«Εδώ, έφτασαν στο σημείο, την άμυνα και τον στρατό του λαού να τα κάνουν όργανο της προεκλογικής τους προπαγάνδας. Εσείς έχετε ξαναδεί ποτέ τέτοια εκλογική προπαγάνδα; Έχετε ποτέ ξαναδεί να έχει χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο η αμυντική μας βιομηχανία;

Πρέπει όμως να προσθέσω κάτι: Αυτοί που συνέχεια μας συκοφαντούν, έχουν κάνει τίποτα για τα νησιά που στρατιωτικοποιεί η Ελλάδα; Όλα είναι αρλούμπες, αγαπητέ μου λαέ. Όλα είναι ψέματα. Αλλά κάντε λίγη υπομονή, το κράτος θα ξαναγίνει κράτος και όλα τα κόμματα θα ξέρουν τα όρια τους».

 

skai.gr

 

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.