Τουρκία: Τουριστική καμπάνια πρόκληση για το Αιγαίο που το παρουσιάζει ως δικό της

Η Τουρκία κάνει τουριστική καμπάνια με το σύνθημα «Τουρκικό Αιγαίο». Με τον Υφυπουργό Τουρισμού της, να δηλώνει πως προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια γιατί το Αιγαίο δεν ανήκει μόνο στην Ελλάδα αλλά και την χώρα τους.

Στην Τουρκία γίνεται καμπάνια στην οποία παρουσιάζουν το Αιγαίο πως ανήκει στην γειτονική χώρα.

Πιο συγκεκριμένα το Υπουργείο Τουρισμού στην Τουρκία, προωθεί την καμπάνια του με το σύνθημα «Turkaegean», που σημαίνει «Τουρκικό Αιγαίο».

Μάλιστα για το θέμα μίλησε ο Τούρκος Υφυπουργός Τουρισμού. Ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε, πως προώθησαν την συγκεκριμένη καμπάνια με αυτό το όνομα, γιατί η Ελλάδα νομίζει πως το Αιγαίο είναι μόνο δικό της, ενώ είναι και της Τουρκίας.

Μάλιστα ήδη υπάρχει και σχετικό βίντεο που συνοδεύει και προωθεί την συγκεκριμένη καμπάνια. Όλη αυτή η προσπάθεια θεωρείται ως ένα μέρος από τις γεωπολιτικές διεκδικήσεις της γείτονας χώρας στην περιοχή.

Για το θέμα κάνει και ρεπορτάζ η γνωστή τουρκική εφημερίδα Hurriyet, η οποία στο σχόλιο της μιλάει για κόντρα για το Αιγαίο αυτή την φορά με την χώρα μας.

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

 

Please follow and like us: