Τουρκία: Ένοπλη επίθεση εναντίον του Καλού Κόμματος στην Κωνσταντινούπολη

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία μετά την ένοπλη επίθεση που έγινε στα γραφεία του Καλού Κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ στην Κωνσταντινούπολη, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, των οποίων ο αριθμός είναι προς το παρόν άγνωστος.

Η ένοπλη επίθεση έγινε στα τοπικά γραφεία του Καλού Κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ στη συνοικία Μέρτερ της Κωνσταντινούπολης, με ένα στέλεχος του κόμματος να ανεβάζει και φωτογραφία με τη σφαίρα που διαπέρασε τη τζαμαρία των γραφείων.

Όλος ο πολιτικός κόσμος της τουρκικής αντιπολίτευσης καταδίκασε το γεγονός, καθώς νωρίτερα σήμερα (31.3.2023) έγινε γνωστή η σφοδρή αντιπαράθεση που είχε η επικεφαλής του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ, με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή ένα νοσοκομείο που δεν χτίστηκε ποτέ.

Μάλιστα, ο Τούρκος πρόεδρος την απείλησε, λέγοντάς της «να προσέχεις το όνομα μου. Με λένε Ταγίπ και το επώνυμο μου Ερντογάν. Να προσέχεις και το όνομα Ταγίπ και το όνομα Ερντογάν!». Μάλιστα, ο σύμβουλος του Καλού Κόμματος, Μπουρά Καβουντζού, απέδωσε την επίθεση στη «ρητορική μίσους, προσβολών και απειλών του Ερντογάν.

 

newsit.gr

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.