Τοποθέτηση καρναβαλικών μπαστάκων σε Δήμους της Δυτικής Ελλάδας

Σε μία συμβολική δράση εν όψει του καρναβαλιού, που για άλλη μία χρονιά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί,  προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Με σεβασμό στον πολίτη και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, πραγματοποιήθηκε τοποθέτηση καρναβαλικών Μπαστάκων σε Δήμους της περιοχής ευθύνης της. Πιο συγκεκριμένα καρναβαλικοί Μπάστακες τοποθετήθηκαν σε πλατείες των Δήμων Πύργου, Ήλιδας, Ανδραβίδας Κυλλήνης, Πηνειού, Αρχαίας Ολυμπίας, Ανδρίτσαινας Κρέστενας, Ζαχάρως, Ι.Π. Μεσολογγίου και Αγρινίου.

«Η διατήρηση και διάδοση των εμβληματικών εκδηλώσεων, μεταξύ αυτών και του Καρναβαλιού αποτελεί μία προτεραιότητα για την Περιφερειακή Αρχή. Αναβιώνουμε κάθε τι που μας κάνει χαρούμενους, κάθε τι που μας γεμίζει αισιοδοξία και μας φέρνει πιο κοντά στις παραδόσεις και τα έθιμά μας, αναγνωρίζοντας ότι αυτή τη στιγμή προέχει η ανθρώπινη υγεία και ζωή. Όμως, συμβολικά είμαστε μέσα στο καρναβάλι και διατηρούμε την αισιοδοξία μας ότι την επόμενη χρονιά θα καταφέρουμε να διοργανώσουμε τις πιο όμορφες και μαζικές εκδηλώσεις στον τόπο μας» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης.

Please follow and like us: