“Τον πήρα αγκαλιά και με έσφιγγε από τον φόβο”-Τι λέει για τη διάσωση του ηλικιωμένου ο αρχιφύλακας Δ. Χριστοδουλόπουλος (φωτό-βίντεο)

“Ενημερωθήκαμε για εγκλωβισμένο ηλικιωμένο και άμεσα μεταβήκαμε ενώ η φωτιά ήταν δίπλα από τα σπίτια για να τον απεγκλωβίσουμε. Κατάφερα να τον βγάλω από το σπίτι, τον πήρα αγκαλιά και εκείνος με έσφιγγε. Το ίδιο μαζί με τους συναδέλφους μου κάναμε και με άλλους ηλικιωμένους”. 

Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε σήμερα ο αρχιφύλακας Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος η εικόνα του οποίου έκανε το γύρο της χώρας στην προσπάθειά του να διασώσει ηλικιωμένο στην μεγάλη φωτιά του Γηροκομείου.

Ο ίδιος βρέθηκε σήμερα στο ίδιο σημείο μαζί με την κόρη του Γεωργία (φωτο) και όπως δήλωσε επρόκειτο να μεταβεί στην οικία του ηλικιωμένου για να του παραδώσει το κλειδί του σπιτιού, αφού εκτός του ότι τον απομάκρυνε από το σημείο της φωτιάς, φρόντισε να ασφαλίσει και το σπίτι.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος ευχαρίστησε πυροσβέστες αστυνομικούς αλλά και κατοίκους για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλαν έτσι ώστε να μην μπει η φωτιά μέσα στα σπίτια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Το διαδίκτυο αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης “πήραν φωτιά” και “πλημμύρισαν” από χιλιάδες μπράβο και συγχαρητήρια για το παράδειγμα αυτοθυσία και αυταπάρνησης που έδωσε ο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος.

 

tempo24.news

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.