Τι θα Ψηφίσουμε στις 7 του Ιουλίου?

Το βλέμμα του λαού στραμμένο στο κυριότερο πολιτικό γεγονός που είναι οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου !

Ήλοι αναρωτιούνται τι θα Ψηφίσουν!Μέσα σε μια θύελλα αβεβαιότητας και απελπισίας όλοι οι άνθρωποι Ψάχνουν τη χρυσή τομή για όλα τα προβλήματα που σημαίνει πολιτικός που θα βγάλει τη χώρα από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται!
Άρα τι θα Ψηφίσει πάλι ο λαός?Θα κινηθεί με την ίδια νοοτροπία η οποία θα φέρει τα ίδια αποτελέσματα που βιώνουμε ή θα προτιμήσει κάτι νέο?

Η λύση είναι μία: πολιτικός με γνώσεις και πάνω από όλα εθνική συνείδηση !Οι προηγούμενες κυβερνήσεις έβαλαν ως προτεραιότητα το ατομικό συμφέρον και με την ακαταλληλότητα και την έλλειψη ηθικών αναστολών όπως και με την ανοχή του λαού κατέστρεψαν τη χώρα!Ο λαός με την επιθυμία διεκπεραίωσης αιτημάτων και της επίτευξης ευδαιμονίας άφησε την τύχη της χώρας στα χέρια άπειρων και εθνικά αδιάφορων ανθρώπων και τώρα παριστάνει τον κριτή και τον αθώο ενώ φέρει τεράστια ευθύνη σχετικά με όλο αυτό που βιώνει!

Η εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος είναι αυτή που θα πάει τη χώρα μπροστά!Ένας πολιτικός θα στηρίξει την εθνική οικονομία την υγεία την παιδεία και την άμυνα!Θα καταλάβει τότε ο λαός ότι με το συλλογικό συμφέρον θα εξυπηρετηθεί και το ατομικό!

Η ώρα των εκλογών είναι ώρα κρίσης!Ανάλογα με το τι Ψηφίζουμε μπορούμε να καταλάβουμε και το μετεέπειτα!Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας και ας κινηθούμε όπως πρέπει!

 

Φούκας Δημήτρης

Απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου
Προσωπικό ΙΕΠΥΑ