«Της ταλαιπωρίας το ανάγνωσμα» για όσους και σήμερα χρειάστηκαν το ΕΡΓΑΝΗ

Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αλλά ούτε θα είναι και η τελευταία . . .

Χρόνο να έχεις και υπομονή αν θες να κάνεις την δουλειά σου και αυτή έχει σχέση με το κράτος.

Για άλλη μια φορά σήμερα όσοι χρειάστηκαν να χρησιμοποιήσουν το ΕΡΓΑΝΗ για κάποια διεκπεραίωση των χαρτιών τους, αιτήσεις, τσεκάρισμα απολύσεων-προσλήψεων κ.τ.λ, περίμεναν με τις ώρες(από 10:00) και συνεχίζουν να περιμένουν μέχρι και τώρα που γράφουμε το ρεπορτάζ 13:04, στις κατά τόπους δημόσιες υπηρεσίες.

Είναι από τις φορές που οι υπάλληλοι (και μπράβο τους) είναι άψογοι και σε εξυπηρετούν και με το παραπάνω αλλά να που το σύστημα της Χώρας σου για άλλη μια φορά αδυνατεί να σε βοηθήσει. . . σε μια Χώρα που θέλει τόσο πολύ να σε σώσει από όλους και όλα αλλά όχι από το ίδιο το Κράτος και την λειτουργία του.

Περιμένεις σε ένα γραφείο λοιπόν, και ευτυχώς που κάθεσαι, με την μάσκα, να δεις πότε θα γίνει «το θαύμα». Οι ώρες περνούν και εσύ απλά περιμένεις, ενώ έχεις να κάνεις πόσες ακόμη εργασίες μέσα στη μέρα και αν θα προλάβεις τελικά να τις ολοκληρώσεις.

Φυσικά και δεν απασχολεί κανέναν άλλον όλο αυτό παρά μόνο εσένα, που τρέχεις να προλάβεις τον χρόνο, την εργασία, τα παιδιά σου, τα ψώνια σου.

Κανένας δεν θα σε αποζημιώσει και αυτός ο κανένας για άλλη μια φορά είναι το σύστημα του Κράτους σου που τι να κάνουμε . . . και σήμερα . . . μπλόκαρε ξανά και θα μπλοκάρει και τις επόμενες μέρες ξανά και ξανά . . .

Είμαστε σε τροχιά ανάπτυξης όμως και θέλουμε όλα να τα κάνουμε ηλεκτρονικά, να αφοπλίσουμε εργαζόμενους γιατί η τεχνολογία προχωρά αλλά όμως αγαπητοί μου εκεί ψηλά . . . δυστυχώς . . . δεν το μπορείτε !!!

Κουράστηκαν οι πολίτες από το πολύ ενδιαφέρον, την εξυπηρέτηση και την προσοχή της πολιτείας προς το πρόσωπό τους . . .αφήστε τους και λίγο να ταλαιπωρηθούν . . .  έτσι για την ποικιλία. !!!

 

Να σημειώσουμε πως το σύστημα σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ξεμπλόκαρε στις 13:15 .

Το κείμενο γράφτηκε μετά από επικοινωνία αγανακτισμένων πολιτών με το agrinioreport.com τόσο από την προηγούμενη εβδομάδα όσο και ξανά σήμερα.

 

 

 

 

 

Please follow and like us: