Της κόντρας…το ανάγνωσμα

Ανησυχία και φόβος κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στην Εθνική Οδό, για τα δεκάδες νεαρά παιδιά που επιδίδονται σε κόντρες.

maxresdefaultΤο «σπορ» κρίνεται επικίνδυνο, οι ταχύτητες που αναπτύσσουν είναι μεγάλες και οι αρμόδιοι πρέπει να επέμβουν άμεσα! Σε «πίστα» αγώνων ταχύτητας μηχανών και αυτοκινήτων, μετατρέπεται σχεδόν κάθε βράδυ η Ε.Ο. 

νδηδδΜετά την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στο ύψος της ΕΛΠΑ οι «τρελοί « καμικάζι και τα γκάζια τους παίρνουν «φωτιά» από τον κόμβο Αγίου Δημητρίου μέχρι τον κόμβο Σταδίου.Οι νεαροί κάνουν την εμφάνιση τους λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ και τα νεύρα των κατοίκων της περιοχής «χτυπούν» κόκκινο. Οι δε επαγγελματίες διαπιστώνουν πως η πελατεία στα καταστήματα τους μειώνεται, αφού επικρατεί πραγματικό κομφούζιο αλλά και κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων.δγσδγσ

Για τους αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας, προς το παρόν, δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος από την αστυνομία, όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής. Ζητούν μάλιστα ελέγχους αυστηρούς από την τροχαία που μέχρι σήμερα δεν κατόρθωσαν να βάλουν φρένο στα μεταποιημένα «αγωνιστικά» και στους αυτοσχέδιους αγώνες των λίγων εκατοντάδων μέτρων.

Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.