Τελικά κάποια «στολίδια» είναι πολύ δύσκολο να τα αποχωριστούμε σε αυτή την πόλη (φωτό)

«Από κάποια περιττά πλέον εδώ και χρόνια «στολίδια» τελικά δύσκολα θα ξεφύγουμε σε αυτή την πόλη» μας λένε κάποιοι πολίτες και εμείς σας δείχνουμε πια είναι αυτά που . . . στολίζουν δύο σημεία στο Αγρίνιο εδώ και χρόνια , χωρίς καμία ουσία.

«Πολλές φορές απευθυνθήκαμε στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου μας τόσο στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή όσο και στην σημερινή και όπως βλέπετε στέκουν αγέροχα ακόμη μη προσφέροντας τίποτα» μας λένε πολίτες του Αγρινίου και συνεχίζουν . . . 

«Αν δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι τόσο μικρό και να το απομακρύνουμε τότε τι αλλαγές μεγάλες περιμένουμε; Όταν έχουμε πάρει τόσα τηλέφωνα και έχουμε ενοχλήσει δυο Δημοτικές Αρχές για αυτά τα 2 σταντς που κάποτε αποσκοπούσαν κάπου αλλά τώρα όχι και ακόμη παραμένουν τότε ως πολίτες τι πρέπει να κάνουμε; Πόσοι χρειάζονται να απασχοληθούν για να τα αφαιρέσουν που τόσα χρόνια δεν μπόρεσαν να το κάνουν; Θα πρέπει να καλούμε Μ.Μ.Ε για να φωτογραφίζουν και να γράφουν τα παράπονά μας με την ελπίδα πως ίσως τότε μόνο ακουστούμε; Ντροπή μας!»

Αυτά καταγράψαμε λοιπόν από πολίτες αυτής της πόλης και ελπίζουμε, περνώντας ξανά τόσο από την οδό Γ.Καραπαπά & Μπουκογιάννη  όσο και από την οδό Μπαϊμπά να μην τα ξαναδούμε μπροστά μας.

Να θυμίσουμε για όσους δεν γνωρίζουν πως αυτά τα δύο σταντς είχαν τοποθετηθεί για την δωρεάν διανομή κάποιου περιοδικού που κυκλοφορούσε στην πόλη. Το περιοδικό έχει σταματήσει την κυκλοφορία του εδώ και σχεδόν 10 χρόνια αλλά αυτά καλά κρατούν.