Τελευταίες μέρες πριν τις Εκλογές: Έλληνα πολίτη ΠΡΟΣΕΧΕ!!

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει και οι προεκλογικές συγκεντρώσεις κορυφώνονται. Υποψήφιοι εμφανίζονται στις οθόνες παρουσιάζοντας τους λόγους να πάρουν ψήφο για πρώτη ή πολλοστή φορά.

Αυτές οι εκλογές θα είναι σίγουρα σημαδεμένες από την οργή του κόσμου για τα δυσάρεστα φαινόμενα που συνέβησαν την τελευταια 4ετία :περιορισμός στο σπίτι, ακρίβεια, Υποκλοπές, Τέμπη, και πολλά άλλα. Δεν είναι τα σκάνδαλα μονοπώλιο της παρούσας κυβέρνησης, αλλά των τελευταίων εδώ και 30 χρόνια.

Γιατί; Ο λαός που είναι να τους ελέγξει; Με τι ασχολείται; Άφησε το <<γάμο>> και τρέχει για <<πουρνάρια>>. Το αποτέλεσμα είναι να υποφέρει ο ίδιος. Πώς ; Η απάντηση έρχεται αμέσως.

Υπάρχει ένα ρητό για όποιον έχει εμμονή σε κάτι που λέγεται <<κόλλησε η κασέτα >>. Αυτό έπαθε ο Έλληνας ψηφοφόρος στο σύνολο του. Αδιαφορία για το ποιος θα κυβερνήσει, που μετατράπηκε σε αποχή. Σχέσεις συμφέροντος με πολιτικούς μη αποδοτικούς στο έργο τους για ατομικό όφελος. Εμμονή στην ανόητη και εξωπραγματική ιδέα <<όλοι το ίδιο είναι >>, απλά για να μην μπει κανείς στον βαρύ κόπο να ψάξει κάποιον αξιόλογο, απλά γιατί…. βαριέται.

Αυτά μετά γυρίζουν μπούμερανγκ. Ο Ελληνας πολίτης ζει σε χώρα που νοσοκομεία/γιατροί/ τρένα/λεωφορεία/εμβόλια/φάρμακα/εγκληματίες ανεξέλεγκτοι τον στέλνουν στο θάνατο <<για πλάκα >>, Εθνική Οικονομία ανύπαρκτη που σε λίγο θα τον καταντήσει ζητιάνο (αν δεν πεθάνει από την πείνα) εφόσον δεν παράγει για να έχει έσοδα, Εκπαίδευση επιεικώς απαράδεκτη, σύνορα <<παιδική χαρά >>,ανεργία στα ύψη με νέους ανθρώπους να φεύγουν απο τον τόπο τους αφήνοντας συγγενείς και φίλους σε κατάθλιψη επειδή δεν έχουν εργασία και τα προσόντα τους δεν αναγνωρίζονται από την <<νομενκλατούρα των τσοπάνηδων >> που χάρη στο <<μπάρμπα από την Κορώνη >> ξέρουν μόνο να τοποθετούνται σε θέσεις. <<Κλώνοι>> του Σταθμάρχη στα Τέμπη, που έδρασε παρομοίως με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ο γράφων εκτιμά ότι θα υπάρξει δεύτερος γύρος εκλογών με τελικό αποτέλεσμα πιο άγριο πολιτικό θρίλερ από τις Τουρκικές εκλογές, δεδομένου ότι κανείς πολιτικός αρχηγός δεν θέλει συγκυβέρνηση με τον παρόντα πρωθυπουργό επικεφαλή. Φυσικά θα ψηφίσουν και πολλοί ομογενείς, κάτι που τρέφει ελπίδες για πραγματικά μεγάλη ανατροπή προς είσοδο και εκλογή πατριωτικής παράταξης είτε ως κυβέρνηση είτε ως εκπροσώπηση απλά. Το ΠΑΣΟΚ προβλέπεται να ανέβει πολιτικά, και φυσικά αν δεν υπάρξει άλλη λύση, θα καθορίσει εξελίξεις.

Πάντως ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας και διατήρηση της Βουλής με τα κόμματα που υπάρχουν ήδη ΔΕΝ  είναι καλός οιωνός για τη χώρα Αυτοδύναμη ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ κυβέρνηση χρειάζεται και ανάλογης πολιτικής κατεύθυνσης πλειοψηφία κομμάτων στο Κοινοβούλιο.

(Πηγή : Taxheaven)