Ταλαιπωρία για τους ψηφοφόρους με τα λάθη του Υπουργείου-Απούσες οι εφορευτικές επιτροπές

Πολλοί ήταν αυτοί που ταλαιπωρήθηκαν σήμερα ψάχνοντας που θα ψηφίσουν και στην πόλη του Αγρινίου.

Τα λάθη του Υπουργείου Εσωτερικών ταλαιπώρησαν πολλούς ψηφοφόρους σήμερα που έφθαναν σε λάθος εκλογικό κέντρο μετά την ενημέρωσή τους μέσω ίντερνετ.

Σε μια τόσο σοβαρή διαδικασία όπως είναι η εκλογική αναμέτρηση δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη.

Μάλιστα η ταλαιπωρία ήταν πολύ έντονη στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο 3ο Γυμνάσιο που έπρεπε να μεταβούν οι ψηφοφόροι κανονικά στο 3ο Δημοτικό όπως βλέπετε και στην φωτό.

Μεγαλύτερη η ταλαιπωρία για τα ηλικιωμένα άτομα που καλούνταν να καταλάβουν το λάθος και να μεταβούν στο επόμενο εκλογικό κέντρο για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Πολλοί ήταν αυτοί που έφευγαν βρίζοντας και σημειώνοντας πως δεν θα ψηφίσουν.

Καλό θα ήταν η εκλογική διαδικασία να ασκηθεί από όλους μας κανονικά, να μεταβούμε στα σωστά εκλογικά κέντρα και εκεί να δείξουμε την όποια αγανάκτηση για την όποια κατάσταση που επικρατεί.

Επίσης να σημειώσουμε πως υπήρχαν μεγάλες ελλείψεις σε άτομα εφορευτικών επιτροπών με αποτέλεσμα οι ψηφοφόροι να παίρνουν μόνοι τους τα ψηφοδέλτια και μάλιστα τα της αρεσκείας τους.

Η αστυνομία δέχθηκε πολλές κλήσεις παραπόνων και οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε πολλές περιπτώσεις να χτυπήσουν τα κουδούνια για να υπενθυμίσουν σε αυτούς που κλήθηκαν εγγράφως να παραβρεθούν ως εφορευτικές επιτροπές.

 

 

Φωτό-Ρεπορτάζ: Δήμητρα-Μαρία Νταγιάντα