Σωρεία συλλήψεων στο Αγρίνιο χθες

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση-Σύλληψη ημεδαπού  για καλλιέργεια ναρκωτικών-Συλλήψεις ατόμων για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης-Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών-Σύλληψη  ημεδαπού για μέθη-Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου,  ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ μηνών για κλοπή.
Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγρόκτημα, βρέθηκαν εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν δυο δενδρύλλια κάνναβης.

Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου και της ΟΕΠΤΑ Αγρινίου, τρία άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην
κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε  στην οικία του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:
•       δυο δενδρύλλια κάνναβης
•       μια πλακέτα φωτισμού και μια πλακέτα  θερμοκρασίας,
•       τρεις τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης και
•       τέσσερα γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο,  από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους δεκαέξι εκατοστών.


Please follow and like us: